Hogy mi alapján kerülhet fel egy étterem a leg-ek listájára, azt sok minden befolyásolhatja.
Egyértelműen döntő szerepet játszik, maga az étel és italkínálat - hogy milyen maga a séf és az ételekhez kapcsolódó háttértörténet. Ha ez a két dolog összhangban van, már megalapozott a siker!
A második legfontosabb értékelési szempont általában maga a kiszolgálás szokott lenni: hogyan is kapod meg azt az ínycsiklandozó marhasültet – mosolyogva és a megfelelő oldalról bekínálva vagy hányavetin negyven perces kiéheztetés után. Nem mindegy!
Sarkalatos pontja a vendégek véleményének, hogy az adott étteremben milyen az atmoszféra, milyen hangulat uralkodik, a zene nem zavaró-e.
Ha ennek mind eleget tesz egy étterem, még mindig nem biztos, hogy ár-érték arányban megfelel a drága vendég elvárásainak: és ez a legrizikósabb ugyanis ez az állandóan változó tényező ebben a fekete levesben!
Ausztria top10-es szállodái után, most nézzük meg Ausztria legjobb éttermeit!