Veronika és Omár sikeresen helyezkedett el
szobalányként és felszolgálóként Ausztriában!

Veronika és Omár véleményeKedves Szilvi és Zoli!

Megkésve bár, de törve nem, jelenkezünk innen a Tiroli hegyek közül. Talán emlékeztek még, hogy az októberi tréningen, a bemutatkozás során, azt mondtuk: merjünk nagyot álmodni!

Hála nektek, ez nekünk sikerült. Három nap alatt 421 db e-mail, 8 telefonhívás, 5 konkrét ajánlat. Talán kezdem ott, hogy 2013. november 25.-én este 18 órakor kezdődött a pályáztatásunk.

Ha nem velünk történik, el sem hiszem!  A jelenlegi munkaadónk 20 óra körül hívott fel bennünket, majd egy fényképes önéletrajz elküldése után, másnap délután konkrét ajánlatot tett.  A megérzésünkre hallgatva nov. 28.-án elfogadtuk az ajánlatot.

Veronika és Omár véleménye

Így másfél hónap után azt mondhatom jól döntöttünk. Egy 1700 m-en lévő kis ékszerdobozba kerültünk. Én szobalányként a férjem pedig felszolgálóként dolgozik egy kis Gasthofban, amit egy nagyon kedves család üzemeltet. Minden a megbeszéltek alapján történik, a szállás, az étkezés, a szabadnapok és a fizetés. A kissé hiányos nyelvtudás sem akadály, így legalább vidáman telnek a munkanapok.

Tehát a lényeg! Pályáztatásunk óta többeknek is ajánlottuk a Tiroli Álláskeresőt, hiszen nélkületek, és a program nélkül nem sikerült volna a külföldi munkavállalás.

Ezúton is köszönünk mindent, óriási segítség voltatok!

Veronika és Omár