Szabó Zsolt a Tiroli Álláskereső társalapítója 2008 óta.

"Legfőbb feladata a hírlevelek, weben történő felületek kezelése, amivel a Tiroli Álláskereső több embert tud elérni. Felelős azért, hogy minden munkatárs a Tirolinál kapjon megfelelő mennyiségű és minőségű munkát. Biztos lehetsz benne, hogy Ő soha nem fogy ki az ötletekből, hogy milyen extra dolgokban lehetne még támogatni az álláskeresőket.

Azért szeretek a Tirolinál dolgozni, mert embereknek segítek egyről a kettőre jutni úgy, hogy saját tapasztalataimat is megoszthatom velük. Online marketingben szerzett magyar és külföldi tapasztalataimat pedig kitűnően tudom itt kamatoztatni.

A legnagyobb sikerként éltem meg, hogy elindítottuk a Tiroli Állások Szezonális Programot először a régióban, ami egy igazi segítség szakképzetlen és szakképzett munkavállalónak egyaránt.

A legfontosabb, amit a Tirolinál tanultam, hogy komoly felelősséggel tartozom kollégáim és mindne álláskereső iránt, aki hozzánk jelentkezik.

Amikor nem a Tiroliban dolgozom, akkor olvasom, tanulok és filmsorozatokat nézek.

Az álmom az, hogy minél több időt tudjak fordítani azokra akikkel szeretek együtt lenni és arra amiket szeretek csinálni.

Amit kevesen tudnak rólam... fanatikusan olvasom és megveszek minden könyvet, ami marketinggel kapcsolatos és minden képzésre elmegyek, amire csak időm engedi.