Szerencsi Tamás sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Szerencsi Tamás véleménye / 2009. október 16.Kedves Zsolt!

Elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok, és a Tamás nevében írok, ugyanis ő már a múlt hét pénteken Németországba utazott ki - dolgozni. Eddig még meg van elégedve a munkával, a főnök is normális.

Kérdéseidre válaszolva:

- A szolgáltatás kifizetése rendben ment.
- A kérdésekre megfelelő és gyors választ kaptam.
- Nagyon elégedett vagyok.
- Az ár/érték aránnyal sem volt egyáltalán gond.
- Eddig kb. kilencszáz levelet kaptunk, ezekből 112-re válaszoltam is. Azért csak ennyire, mert sok volt az olyan levél, amiben személyes találkozót kértek, vagy egyszerűen betelt az állás. Mindenesetre a levelek, amiket kaptunk és, amelyre válaszoltam, önéletrajzot és referenciát kértek többnyire.
- Kb. 35 hívásom volt, de ebben több volt a szezonális munkakezdés, viszont én egyből szerettem volna elhelyezkedni, ami meg is történt.
- Az állásajánlatok száma kb., hogy a szezonban kezdhetnék 250 volt.

Köszönöm szépen az együttműködést, nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, tapasztalataim szerint Nélkületek nem tudtam volna elhelyezkedni egyedül.

Én csak ajánlani tudlak Titeket!

Sokkal gyorsabban, gördülékenyebben és kényelmesen lehet a segítségetekkel állást találni. Ráadásul rengeteg cím közül lehet válogatni, mindenkinek az igényéhez megfelelően!

Viszont szeretném megkérdezni, hogy azokkal a levelekkel, amelyeket Tamás kiutazása után kaptam, mit is csináljak?
 
További sok sikert és még több ügyfelet kívánok!

Fekete Andrea  (Szerencsi Tamás párja)

Tamás 2010 augusztusában is ugyanott dolgozik, mint szakács és most rendeli újra a pályáztatást a 2010/2011-es téli szezonra.