Szandi és Zoli sikeresen helyezkedett el konyhai kisegítőként és házmesterként Ausztriában!

Szandi és Zoli véleménye

Évekkel ezelőtt találtunk rá az interneten a Tiroli Szezonális Programra. Amikor aktuálissá vált a munkakeresésünk, nem kétkedtünk, hogy felkeressük őket. Az első pályáztatásunk nem járt sikerrel, ezután Németországban találtam munkát targoncásként.

Z: Január 5-én volt a második pályáztatásunk. Nagyon meglepődtünk, amikor 11 közös megkeresést kaptunk, amiből 5 konkrét állásajánlat volt. Három napra rá már utaztunk is Ausztriába. Most egy étteremben dolgozunk Obertauern-ben. Szandi, mint takarító és konyhai kisegítő, én pedig házmester és tányérhordó. Elégedettek vagyunk a fizetéssel és a csapat is jó. Rajtunk kívül még két magyarral dolgozunk együtt.

SZ: A német nyelvtudásról annyit, kételkedtem benne, hogy valaha is külföldön fogok dolgozni kevés nyelvtudással, de párom Zoltán, jobban beszéli a németet, és le tudta beszélni a részleteket. Távol vagyunk a családtól és a barátoktól, de itt egy hét alatt megkeressük, amit otthon egy hónap alatt sem.

Nagyon köszönjük a Tiroli Csapatának a segítséget, nélkülük nem találtunk volna közös külföldi munkahelyet!

Mindig segítőkészek voltak, és bármikor fordulhattunk hozzájuk, ha segítségre volt szükségünk. Sokszor Ők jobban akarták, hogy összejöjjön nekünk, mint mi magunk.

Szandi és Zoli

Szandi és Zoli véleménye