Szabó Katalin és Majoros Attila sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Szabó Katalin és Majoros Attila véleménye / 2011. december 10.

Kedves Zoltán!

Ahogy ígértük, itt leírjuk tapasztalatainkat, a Tiroli álláskeresővel kapcsolatban. Egy ismerősünktől hallottunk rólatok, ezért biztosak voltunk benne, hogy tudtok segíteni.

Megpróbáltunk kétszer is önerőből kijutni, de sajnos nem sikerült. Ekkor határoztuk el, hogy igénybe vesszük a szolgáltatásotokat. Mivel a nyelvtudás előny, és elengedhetetlen, ezért mi fél évig jártunk egy nyelviskolába a kiutazás előtt. Ennek jelenleg nagy hasznát látom, mert a munkaadómmal teljes mértékben megértjük egymást, ami az első perctől kezdve szemmel látható szimpátiát váltott ki benne, ill. bennük, ugyanis többen vannak. Egy Gästehaus alkalmazottjai vagyunk, ahol egy egész család él, és vezeti a vállalkozást.

A pályáztatás során párként 5 munkaadóval beszéltünk konkrétumokról, 3-tól kaptunk munkaajánlatot, és az első el is hívott minket próbamunkára. 4nap után megírtuk a szerződést és méghozzá 5 hónapig maradhatunk!

Egyébként kb. 600 e-mailt kaptunk, és kapunk még most is. Telefonhívásból 3 volt. Külön-külön rengeteg helyre felvettek volna minket, párként egy kicsit nehezebb, de mint az látható, nem lehetetlen! Egy hétfői napon indult a pályáztatás, szerdán már egész jól álltunk, és ekkor szerda este elhívtak minket próbamunkára. Méghozzá már azon a héten vasárnap jöhettünk, másnapi munkakezdéssel. Tehát csak 1 hétbe telt, és már dolgoztunk is! Én házmester lettem, párom pedig szobalány. A fizetés: valóban álom! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy használja ki ezt a lehetőséget, higgyétek el: Nagyon gyorsan megtérül!

Majoros Attila és Szabó Katalin, Püspökladány

attila.majoros85@gmail.com

(Katalin püspökladányi lakos és 26 éves, Attila is 26 éves és szintén püspökladányi lakos)