Rózsáné Szabó Tünde sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Rózsáné Szabó Tünde véleménye / 2009. november 23Kedves Iulia és Zsolt!

Örömmel tudatom, hogy sikerült munkáltatót találnom egy ausztriai szállodalánc vezetőjének személyében. Most intézi a munkavállalási engedélyt, reményeim szerint Dec. 01-én már kint dolgozhatom.

Rólatok, mint cég, csak jót mondhatok, nélkületek ez nem valósulhatott volna meg, főleg ilyen rövid időn belül. A szolgáltatásotokkal maximálisan meg vagyok elégedve, bátran merem ajánlani ezt a céget mindenkinek.

A befizetett összegért pontosan azt kaptam, amire számítottam, az tankönyvetek szuper! Hálásan köszönöm, hogy türelmesen válaszoltatok az e-maileimre, illetve telefonon is megkerestetek!

Amint kiküldtétek a levelet, másnap már 380 választ kaptam Ausztriából és még a mai napig is folyamatosan érdeklődnek utánam a munkáltatók.  Naponta 4-5 telefonhívás érkezett, aminek nagyon örültem. Két hónapja még nem hittem, hogy  idáig eljutok, egy hete személyesen beszélhettem a külföldi munkáltatómmal, csodálatos helyen jártam és mesés fizetésért fogok dolgozni! Bármikor külföldi munkára lesz szükségem, benneteket foglak keresni!

Tiszta szívből kívánok nektek, további jó munkát és még sok ilyen elégedett ügyfelet!

Köszönettel: Rózsáné Szabó Tünde  (41 éves ápolónő)