Rózsa Tímea sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Rózsa Tímea véleménye / 2009. szeptember 10.Kedves Zsolt!

A bizalomról írtál nekem és a legmesszebb menőkig igazat hagyok neked. Már egy ideje tervezem, hogy írok nektek, de be kell vallanom kicsit babonás vagyok... de ennyin nem múlhat.

Ágival (Volcz Ágnes) is egyet kell értenem, hogy nem könnyű munkát találni. A segítségetekkel kb. 500, de az is lehet, hogy annál is több e-mailt kaptam és Ágihoz hasonlóan rendszereztem őket. Volt aki rögtön elutasított, volt aki önéletrajzot kért, volt aki telefonon keresett meg, volt akinek én tetszettem és volt aki nekem felelt volna meg... és, akkor szóba került a munkavállalási engedély.

Mindezek ellenére sikerült megtalálnom a munkaadómat - remélem, és itt a babo­na - a próbamunkám, 2 nap, jól sikerült és most a munkavállalói engedélyemet várom...

Mindennek fényében azt hiszem a bizalom ami a vállalkozásotokat illeti megvan és megéri... a munkátok fantasztikus, azt hiszem amit lehet ti megtesztek értem és "társaimért" akik hasonló módon keresnek megélhetést. Akármi is lesz, vagy nem lesz az engedélyemmel, a ti munkátok már így is meghozta az eredményét... jelentkeztem... tíz év után ismét megszólaltam németül... és bebizonyosodott, hogy a munkában is jól teljesítek. Azt hiszem az esetleges kudarc esetén figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy amit ti ajánlatok nekünk, az a LEHETŐSÉG, amely már önmagában nem terem minden bokorban és ez az első lépés ahhoz, hogy tegyünk valamit saját érdekünkben. Éppen ezért nagyon jó szívvel ajánlottalak benneteket két ismerősömnek is, remélem ők is élni fognak az általatok kínált LEHETŐSÉGGEL.

Köszi, Timi