Oszlánszky Csaba sikeresen helyezkedett el
felszolgálóként Ausztriában!

Oszlánszky Csaba véleménye / 2015. január 6.Tisztelt pályázók!

Már körülbelül 5 éve beregisztráltam a Tiroli Álláskereső oldalára és mivel folyamatosan küldték a tájékoztató e-maileket, így megbizonyosodtam, hogy egy korrekt céggel van dolgom.

Mikor idén december elején úgy döntöttem megpróbálom az ausztriai munkát felvettem a kapcsolatot velük.

Mivel Németországban már 3 évet dolgoztam volt német nyelvtudásom és mivel pont Zoltán vette fel a telefont miután elmondtam, hogy szeretnék munkát vállalni Ausztriában a segítségükkel váltottunk pár mondatot németül is ami után mondta, hogy úgy ítéli meg megvan a megfelelő nyelvtudásom a munkához.

Mikor a szezonális program díját közölte gondoltam, hogy ez nem kevés pénz magyarországi mércével, de azt is tudtam, hogy ha az ember maga megy utána, csak egyszeri kiutazás felemészti ezt az összeget, így elutaltam a pénzt a cég számlájára.

Innen kezdve felgyorsultak az események e-mailben küldtek nekem egy motivációs levélmintát, amit én az anyagommal, fényképemmel visszaküldtem.

Oszlánszky Csaba véleménye / 2015. január 6.

Zoltánnal folyamatos telefonkapcsolatban voltam, közölte mikor pályáztatnak és természetesen e-mailben is küldték az információkat.  Aztán minden úgy történt, ahogy Zoltán mondta, már a pályáztatás napján elkezdtek ömleni az e-mailek meg folyamatosan hívtak telefonon a munkaadók. Már az elsők között szimpatikus lett egy hely, az e-mail váltás során írták már két nap múlva munkába is állhatok.
Ki is mentem, de mivel már megindult a szezon mégsem volt teljes a személyzet, nem úgy volt a munkaidő beosztás, ahogy ígérték, a szállás sem volt igazán megfelelő így egy hét után felmondtam és mivel folyamatosan hívtak könnyen tudtam váltani. Az új munkahelyem megfelelő lett a szállás szuper, igaz itt is sokat kell dolgozni, de mindig a leendő fizetés lebeg a szemem előtt.

Összegezve: kb. 500 e-mailt kaptam, amiből kb. 150 potenciális állás ajánlat volt, önéletrajzot kértek. De vagy 15-20 azonnali ajánlat volt már másnapi kezdéssel, részletes munkaidő beosztás, ellátás, fizetési információkkal. A munkaadók egytől egyig kedvesek voltak érthetően beszéltek németül! Az első 3 napban legalább napi 20 hívásom volt utána ritkult napi 2-3-ra, de még két hét elteltével is kaptam hívásokat. Csak azt tudom mondani megérte a befektetett pénz arról nem is beszélve, hogy még a nyári szezonban is megpályáztatnak, és ha úgy alakul biztos találok munkát, akkor is! Mindenkinek merem ajánlani, mert korrekt felkészült csapattal volt/van dolgom.

Oszlánszky Csaba egy pályázó a sok közül