Óbert Tamás sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Óbert Tamás véleménye / 2011. február 12.

Sziasztok, Tamás vagyok, és 1986-ban születtem. Komlón lakom Baranyában Pécs mellett. tamas.obert@gmail.com

Hát először én sem hittem el, hogy tényleg lehetséges-e ez a dolog, de aztán mégis belevágtam. A legkedvesebb hobbymat adtam fel, ill. el (motocross), hogy elinduljak a jobb élet útján. Így álltam hozzá a dolgokhoz is, és be is jött.

Gyorsan és egyszerűen le lehet rendezni a dolgokat a Tiroli Álláskereső céggel, mert segítőkészek, és ők is szeretnék, hogy tényleg kijussunk külföldre. Bármiféle kérdés merült fel bennem, arra mindig választ kaptam, ez megnyugtató, pláne ha sok pénzről van szó. Teljesen elégedett vagyok a T. Á. Céggel, köszönöm a segítséget.

Elsőre kicsit sok a befizetés, de hamar megtérül ez a kiadás, kb. 2 hét alatt kint. Nekem hétfőn indult a pályáztatásom délután 4 órakor, és este 10 óráig folyamatosan jöttek az e-mailek, kb. 150, és aznap még fel is hívtak hatszor, aztán egyre több és több hívás és e-mail jött.

Jelen pillanatban több mint 550 e-mailem van és olyan 30-40 telefonhívás, és nincs vége.

Szóval összesen 3 napon belül már volt egy olyan konkrét ajánlatom, amire azt mondtam, hogy oké, mehetünk próbamunkára. A telefonálások során mindenki rettentően kedves és segítőkész volt, bár volt 1-2 aki annyira nem.

Összesen 10 ajánlatom volt, ahova biztosan el tudtam volna menni, dolgozni.