Linda és Bayu sikeresen helyezkedett el
felszolgálóként Ausztriában!

Linda és BayuKedves mindenki, kedves kételkedők!

A férjemmel elhatároztuk, hogy Ausztriában próbálunk munkát találni. Úgy gondoltuk, hogy van akkora szakmai tapasztalatunk és képzettségünk, hogy nem lesz szükségünk semmilyen ügynökségre vagy segítségre. Lelkesen nekifogtunk az álláshirdetések böngészésének és elekezdtük küldeni mindenfele a jelentkezésünket. Ahhoz képest, amennyi időt és energiát fektettünk bele, nem nevezném hatékonynak az eredményt...

Teltek a hetek és egyre elkeseredettebbek voltunk. Ekkor rászántuk magunkat, hogy felvesszük a kapcsolatot egy ügynökséggel. Az első próbálkozásunk sikertelennek bizonyult. Nem kívánok rossz reklámot csinálni senkinek, ezért nem nevezem meg a másik céget. Hamar rájöttünk, hogy máshonnan kell segítséget kérni, hiszen nagyon ki akartunk jutni a téli szezon hátralevő részére.

Már korábban is olvastam a Tiroli Álláskeresőről, de megmondom őszintén, soknak találtam a díjukat (akkor még).

Írtam egy emailt az egyik koordinátornak, majd hamarosan egy másik kedves hölgy jelentkezett nálam. Onnantól gyorsan pörögtek az események! Megtörtént a nyelvi felmérő, majd befizettük a pénzt (amit már egyáltalán nem tartok soknak, tudván, hogy ez egy éves szolgáltatás, nem egyszeri alkalom, mint máshol!), ezután kitűztük a pályáztatás dátumát.

Ahogy szóltak, hogy figyeljünk, mert "indul a buli", onnantól nem volt nyugtunk. Összesítve kb. 500 e-mailt kaptunk, nagyjából 20 hívást (egyébként a mai napig tart mindkettő) és 9 konkrét ajánlatot. Szombaton utazunk ki és hétfőn állunk munkába.

Linda és Bayu


Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy ilyen gyorsan sikerült megtalálnunk az álommunkahelyünket! Ja, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy éves állást sikerült kifognunk!!!

Ár érték arányban magasan a Tirolit találom a legkorrektebbnek, összehasonlítva más cégekkel; nagyon kellemes tapasztalat volt együtt dolgozni velük!

Mindenkinek, aki arra a bizonyos utolsó löketre vár, üzenem, hogy induljon el és merjen a Tiroli Álláskeresőhöz fordulni, megéri!

Sok sikert kívánunk:

Bayu és Linda, felszolgálók