Katalin és László sikeresen helyezkedtek el
konyhai kisegítőként Ausztriában!

Katalin és László véleményeSzia Zoltán!

Először is elnézést kérünk  a kicsit késői beszámolóért. Pont a szabadságolások idején kezdtünk dolgozni így nekünk sem volt nagyon szabad napunk.

Szeretnénk megköszönni azt a támogatást, amit a Tiroli Álláskeresőtől kapunk, mivel a mi pályáztatásunk sem volt zökkenőmentes, és ha Zoltán nem biztatott volna tovább minket, akkor feladtuk volna a további munkakeresést. Akkor most elmondjuk, hogy hogyan is történt a mi pályáztatásunk.

Mi egy pár vagyunk, Kati és Laci. 

A Tiroli Álláskeresőről egy ismerőstől hallottunk először. Utánanéztünk az Interneten, többször is elolvastuk az egész honlapot, és eléggé korrektnek tűnt az ajánlatuk. Nem sokat gondolkodtunk, azon sem, hogy megrendeljük a Tiroli német nyelvű szobalány és szakács felkészítő könyveket, ami nagyon hasznos, mivel mi előtte angol nyelvterületen dolgoztunk, így volt mit fejleszteni a német nyelvtudásunkon. A mi pályáztatásunk május 28.-án késő délután indult és még aznap este kaptunk konkrét állásajánlatot, mindketten, mint konyhai kisegítő, egy 4 csillagos superior spa hotelbe, Tirol tartományba, egy kis faluba.  Két nap múlva már munkába is álltunk. A szállás és ellátás ingyenes, még a szabadnapokra is. Napi kétszeri meleg ételt biztosítanak. A szerződés szerint heti 5 nap munka 2 nap pihenővel. A főnökség emberséges a személyzet tud csapatban dolgozni, és ha van kérdésed, akkor segítőkészek.  A munka nem könnyű, de ki lehet bírni, itt teljesíteni kell, de megéri! Aki rászánja, magát a hotel munkára az készüljön fel arra, hogy helyt kell állni.

Katalin és László véleménye

A pályáztatásunk során 490 levél jött. Öten kértek önéletrajzot, 6 telefonhívásunk volt, de ennél a hotelnál mondták azt, hogy azonnal jöhetünk. Megnéztük a neten a hotelt, szimpatikusnak tűnt, ezért nem is tétováztunk tovább.

Katalin és László véleménye

Nem mindenkinek sikerül elsőre a pályáztatás, de ne adja fel, mert a Tiroli csapat addig áll az ember háta mögött ameddig az a munka biztosan összejön, de még utána is érdeklődtek, hogy minden rendben van-e.

Katalin és László véleménye

Aki nem hiszi ezt el az menjen el egy Tiroli tréningre, mert ott minden választ megkap ahhoz, hogy Ausztriában munkát vállaljon.

Üdvözlettel: Kati és Laci Tirolból