Helmeczi Ágnes sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Helmeczi Ágnes véleménye / 2009. szeptember 10.Szia Júlia és Zsolt

Igen rendben volt minden. Az átutalás könnyedén és hamar ment. Hamar jöttek a válaszok a kérdéseimre és nagyon segítő kész a csapat :) Én az első perctől kezdve szimpatikusnak tartom a céget. Mindenre kiterjedő az információjuk, egyszóval aki még nem dolgozott külföldön az is olvashat sok mindenről a honlapjukon.

800 emailt kellett szelektálnom :) ebböl kb. 450 aki kérte, hogy küldjek önéletrajzot és a többi papírokat, na és itt kezdtem még szelektálni.

Ugyanis aki még nem dolgozott Ausztriában és nem kapott még ott munkavállalási engedélyt, annak nehezebb kijutnia, de nem kell megijedni ekkora számú emailből legalább egy, vagy kettő tuti befutó, na és itt kezdődik a lényeg, minek után elküldtem az összes helyre az anyagomat, lecsökkent a szám 85-re.

Ennyi helyről kaptam a konkrét ajánlatokat,hogy ott dolgozhatok. Aztán ez szűkült 45-re:) Abból ami nekem tetszett az 24 volt, abból, eddig kettő olyan volt aki felhívott és, ha az égiek is mellettem állnak, akkor megtaláltam a nekem
megfelelőt:) Szóval kemény munka a megfelelő kiválasztása ekkora listából. Lehet válogatni.

Én nagyon megvagyok elégedve a Júlia és a Zsolt munkájával. Köszönöm nekik, hogy segítettek. Sok sikert mindenkinek és kitartást.

üdv, Ágnes

Helmeczi Ágnes