Hargitai Linda sikeresen helyezkedett el
szobalányként Ausztriában!

Hargitai Linda véleményeKedves Zoltán és csapata!

Nem gondoltam volna, hogy nemsokára én is ezt a levelet fogom írni Nektek! Először is szeretném megköszönni a segítségeteket.

Személy szerint a Tiroli Álláskeresővel már régóta szemezgettem, talán két évbe is bele telt mire rá kellett jönnöm, hogy ideje valami mást is kipróbálnom a jobb élet reményében, és mikor eljött a pillanat hogy munkanélküli lettem, számomra egyértelmű volt, hogy titeket foglak választani. Én is sok féle oldalt keresgéltem, de ti tüntetek a legmegbízhatóbbnak, és hogy erről meg is győződjek, rögtön el is mentem a márciusi Állásfelkészítő Tréningre, ahol kellemesen csalódtam. Nem volt olyan kérdés, amire nem tudtatok volna válaszolni, kedvesek, segítőkészek és naprakészek voltatok.

Hargitai Linda véleménye

A tréninget is csak ajánlani tudom mindenkinek, mert itt van lehetőség személyesen is megismerni Zolit és csapatát, illetve nagyon sok hasznos információt begyűjteni. A tréningre próbáltam felkészülten menni, ami azt jelentette, hogy az összes szobalányoknak való könyvet megrendeltem, elsősorban a későbbiekre tekintve. A pályáztatásomra május közepén került sor, és június közepén már munkába is állhattam itt dél Tirolban  egy 100 ágyas négy csillagos hotelben gyönyörű helyen, ahol nagyon kedvesek (de nagyon fontos a német nyelvtudás is) és még magyarok is vannak, szállás, ellátás biztosított. A munka egyébként tényleg kemény, mert gyorsan sokat és nagyon precízen kell dolgozni, de ez nem gond, hiszen ezért jöttem és megéri, higgyétek el. Összesítve  tehát nagyjából 430 levelet kaptam a pályáztatásom alatt összesen, valamint 10 telefonhívást és kb. 20 konkrét ajánlatot.

Amit még tanácsolni tudnék, hogy ha éltek ezzel a lehetőséggel, akkor szerintem megtehetitek, hogy válogassatok  az ajánlatok közül. Nekem feltétel volt, hogy szállás ellátás ingyen legyen, mert úgy éri meg igazán, ne legyen nagyon messze, és legyenek magyar dolgozók is ott, ja és persze a fizetés! Tényleg nem érdemes elkapkodni, mert az én legkedvezőbb ajánlatom  például egy hét múlva érkezett addig pedig 5 hotellal folytattam komolyabb levelezést, míg végül döntöttem és nem bántam meg!

Köszönet még egyszer mindenért, csak így tovább!

Hargitai Linda