Haál András sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Haál András véleménye / 2012. március 11.

Sziasztok,

Andris vagyok, és 1989-ben születtem. Villányban lakom, Baranyában, Pécstől 30 km-re.

Hát először én sem hittem el, hogy tényleg lehetséges-e ez a dolog, mert már csalódtam más cégben, de aztán mégis belevágtam. 

Gyorsan és egyszerűen le lehet rendezni a dolgokat a Tiroli Álláskereső céggel, mert segítőkészek, és ők is szeretnék, hogy tényleg kijussunk külföldre. Bármiféle kérdés merült fel bennem, arra mindig választ kaptam, ez megnyugtató, pláne, ha sok pénzről van szó. 

Elsőre kicsit sok a befizetés, de hamar megtérül ez a kiadás, kb. 2 hét alatt kint. Nekem szerdán indult a pályáztatásom délután 12 óra körül, és 3 napon keresztül folyamatosan jöttek az e-mailek, kb. 300, és aznap még fel is hívtak négyszer, a harmadik napon kaptam a legkonkrétabb ajánlatot, amibe rögtön belementem! Salzburg alatt található Goldegg nevezetű településre utaztam ki, ahol 10 nap próbamunka után maradtam is! Azért is örülök, hogy ide jöttem, mert ez éves munka és nem szezonmunka!

Jelen pillanatban is kapok e-maileket naponta kb. 5-10 darabot!

Szóval összesen 3 napon belül már volt egy olyan konkrét ajánlatom, amire azt mondtam, hogy oké, mehetünk próbamunkára. A telefonálások során többnyire mindenki rettentően kedves és segítőkész volt.

Összesen 10 ajánlatom volt, ahova biztosan el tudtam volna menni, dolgozni.

Mindenkinek javaslom, aki kint szeretne munkába állni, hogy 100%-ig megbízhat a Tiroli álláskereső cégben, és én is még egyszer köszönöm nekik!

Üdvözlettel,
Andris

(András pécsi lakos, 23 éves és konyhai kisegítőként helyezkedett el.)