Glaszhütter Viktória és Ivett sikeresen helyezkedett el
szobalányként Ausztriában!

Glaszhütter Viktória és Ivett véleményeSziasztok, Viktória és Ivett vagyunk!

Először is köszönetet szeretnénk mondani Zolinak nagyon sokat segített nekünk, és mindig lehetett rá számítani, ha valami kérdésünk volt és persze nagyon sok kérdésünk volt, amit feltettünk szegénynek, de mindig türelmes volt és sokszor bátorított minket, ha egy állásajánlat nem jött össze!

Minket 3-szor pályáztatott, nagyon sok levelet  és hívást kaptunk vagy 300 db e-mailt (ezt pályáztatásonként) eszméletlen sok alig bírod követni! De a harmadik pályáztatásnál több konkrét állásajánlatot is kaptunk, két szerződést is, ez azért elég konkrét..

Glaszhütter Viktória és Ivett

Gyorsan döntöttünk, októberi pályáztatás volt és december 3-án már mehettünk is! Sikeresen zárult nekünk a téli szezon, bár sokat kell kinn dolgozni, de megéri, mivel sokat keresel nem, mint Magyarországon éppen hogy elég a kis fizetésed és a jövőd építésére még csak véletlenül sem gondolhatsz! Ez Magyarország sajnos!

Mi a könyvet is megrendeltük, hamar megkaptuk és sokat segített nekünk vannak benne nagyon jó mondatok szóval mindenkinek ajánlani tudjuk csak, hogy vágjon bele, mert minden úgy történt, ahogy a honlap írja! Zoli neked még egyszer köszönünk mindent és sok sikert kívánunk az egész Tiroli csapatnak!

Üdvözlettel,

Ivett és Viktória