Csontos Jánosné sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Csontos Jánosné véleménye / 2009. december 18.Kedves Iulia és Zsolt!

Sok helyen megfordultam, keresgéltem az állásajánlatok és lehetőségek terén, ami nem vezetett sok eredményre, számos helyről még csak visszaigazolást sem kaptam, hogy a jelentkezésem elolvasták volna, állásnak még csak a leghalványabb jele sem volt.

(a fotó utólag, már 2009. 12. 09. - én készült)

Ilyen előzmények után jutottam Tiroli.hu honlapjára, olvasgattam böngészgettem, kiléptem majd újra be… végül kértem hírlevelet, majd úgy döntöttem, hogy megnézem magamnak a tiroli állásfelkészítő tréninget Budapesten, vonatra szálltam Szegeden és Budán, a Csillag-hegyi Hév állomásnál meg is találtam az előadás helyszínét.

Ott minden feltett és fel nem tett kérdésemre választ kaptam kendőzetlenül, ugyanis Iulia és Zsolt őszintén elmondták a külföldi munka szépségét és árnyoldalát is mire figyeljünk oda, hova fordulhatunk, ha problémánk van.

Igazuk van abban is, hogy egy kicsit tudni kell a nyelvet… nekem is van még mit csiszolnom, de ez nem vette kedvem.

A helyszínen megvettem a Careers Direkt csomagot (Tiroli állá$ok szezonális program), másnap Zsolt útnak indította a bemutatkozó levelet… délután 14 órától, este 18 óráig 300 levelet kaptam, pár telefonhívással.


Azóta eltelt 3 hét a levelek száma kb. 800 - 900 közé tehető, 30 telefonhívás lehetett, és örömmel mondom Mindenkinek, hogy december 5-én munkába állok Tirolban, mint szobalány.

Általában kedvesek voltak az e-mailek is, még akkor is, ha nem tartottak igényt a megkeresésemre.

A befektetett összeg, amit a csomagért fizettem, nem arányos az értékével, mert sokkal többet ér.

Alig hiszem a sok próba, kudarc után.

Köszönöm Nektek, Iulia és Zsolt

Őszinte tisztelettel:  Csontos Jánosné

angeka@citromail.hu

Ilona 1959-ben született, Szegeden lakik és szobalány szeretett volna lenni.