Balogh Edina sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Balogh Edina véleménye / 2009. szeptember 10.Vélemény Careers direkt (Tiroli Állá$ok szezonális program) szolgáltatásról!

Immáron 2 éve tervezem munkavállalásomat külföldön! Egyik munkaközvetítőtől mentem a másikig, és egy idő után nagyon kezdtem elszomorodni! A bizonytalanság és a bizalmatlanság is áradt belőlem!

A munkaközvetítők általában igen magas összeget elkértek volna segítségükért és az állás lebonyolítása érdekében, a befizetendő nyelvtanfolyamokról nem is beszélve! Az átlagban elkért díj szinte minden munkaközvetítőnél a 80.000 illetve 90.000 forintnál kezdődött, úgy, hogy biztos munkát ígérve 20.000 forintokért íratott teszteket fizettetnek ki az emberrel! A rosta, amin át kell menni rettentő sok anyagi következménnyel jár, hiszem az ember több tízezreket hagy ott egy-egy próbálkozás alkalmával!

Én sajnos nem állok olyan anyagi körülmények között, hogy 80.000 esetenként 90.000 forintot kiadjak a bizonytalanért!

Egy évvel ezelőtt akadtam rá a Tiroli.hu-ra! 2008 óta folyamatosan néztem az általuk létrehozott honlapot és figyeltem a fórumokat! Óvatos voltam és türelmes, szerettem volna, biztos lenni a dolgomban! Néha egy-egy rövid e-mailt küldtem Oprea Iulia-nak, aki mindig gyorsan és készségesen válaszolt nekem!

Idővel feliratkoztam a hírlevélre, ahol nem is gondoltam volna, hogy mennyi hasznos információval gyarapodok a külföldi munkavállalással kapcsolatban! Komolynak, bizalmasnak és legfőképpen hitelesnek tűntek nekem, ami azért nagy szó, mert rettentően bizalmatlan vagyok… főleg ilyen téren!

Pénteken elindult a karrierem. :)

Majdnem leesetem a székről, amikor kinyitottam postaládámat és 300 fölött volt a visszaválaszoló munkáltatók száma! ATiroli.hu által kiküldött körüzenet jól formált és megfogalmazott e-mail volt, melyet sok munkáltató dícsért is!

A szolgáltatás megrendelése óta eltelt immár 2 egész hét, eddig 620 levelet kaptam! Nem mondom, hogy nem volt elutasító levél, mert akadt belőle bőven! Rengeteg érdeklődő munkáltató keresett fel, akik önéletrajzot és fényképet kértek tőlem! Egy hete folyamatosan csörög a telefonom. Leginkább Tirolból keresnek!

Szerdán nagy valószínűséggel mennem kell próbamunkára Tirolba és december 18.-tól alkalmaznának is!

Hogy van e hátránya a szolgáltatásnak?

Nekem nagyon tetszik a rendszere és a felépítése a szolgáltatásnak ajánlani tudom csak...

Úgy gondolom, és a tapasztalataimra támaszkodva, aki kipróbálja ezt a szolgáltatást, csakis nyertesként jöhet ki dolgokból! Segítőkészek és tényleg értünk vannak, nem mi ők értük! Kívánok mindenkinek sok sikert és bizalmat a Tiroli.hu-hoz!

Üdvözlettel: Balogh Edina