Alexandra és Dániel sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Alexandra és Dániel véleménye / 2013 július 5.

Kedves Érdeklődők!

Egy hónapja magam is olvastam a referenciákat a programmal kapcsolatban és a sok pozitív visszajelzés, illetve unokatestvérem korábbi pályáztatása  rögtön cselekvésre sarkallt!

Párommal július 10.-én indult pályáztatásunk  szobalány illetve mosogató munkakörben. A bemutatkozó levelünkben megemlítettük, hogy párom csak angolul beszél, én pedig közép szinten németül, szerintem rendkívül fontos, hogy csak valós dolgot állítsunk, főleg a nyelvtudást illetően, mert ha kiutazik az ember és nem ért semmit sem, az kellemetlen lehet és még az állásába is kerülhet. Az Email-ek záporoztak bennünket, körülbelül 260 Email-t kaptunk, ám ebből érdemleges csak 5 volt, 26 választ kaptunk olyan Hoteltől, ahol szívesen láttak volna bennünket a téli szezonban. Telefonhívás már rögtön másnap 3 db érkezett, amiből a legelső lett a befutó, rendkívül szimpatikus volt már az elejétől kezdve a mostani főnökünk. Miután elmondta mondandóját, feltettem pár fontos kérdést a fizetéssel, szállással és a próbamunkával kapcsolatban. Ez egy pénteki nap volt és további kérdéseimet Email-ben tettem fel, ám választ nem kaptam, majd felhívtam a Hotelt, ahol a főnök a sok munkára hivatkozva azt mondta visszahív. Nem tette, de 3 nappal később, mikor már lemondtunk a dologról felhívott és kérdezte, hogy hétfőn tudnánk-e kezdeni.

Július 22.-én kezdtük a munkát Innsbruckban, közben kiderült, hogy van 2 magyar munkatársam, párom angol nyelvtudása nem probléma, mert a szakács, és a főnök is beszél angolul. A fizetésünk nagyon jó, a főnök korrekt. Nagyon szeretünk itt lenni, és ezúton szeretném megköszönni, Szilviának, hogy annyi mindenben segített és tanácsokat adott pályáztatásunkkal kapcsolatban. Nem kell mondanom, hogy a páros program ára a júliusban ledolgozott 8 nap alatt egyikünk fizetéséből visszatérült!

Mindenkinek meleg szívvel ajánlom, akinek csak ez a kis lökés szükséges ahhoz, hogy elhelyezkedjen, természetesen a nyelvtudás rendkívül fontos!