Adrienn és Péter sikeresen helyezkedett el felszolgálóként és konyhai kisegítőként Ausztriában!

Adrienn és Péter véleménye / 2013 szeptember 10.

Major Adrienn vagyok, még áprilisban pályáztattál engem a párommal, aminek köszönhetően sikeresen munkát találtunk Naudersben a nyári szezonra.
Én, mint szobalány helyezkedtem el, a párom konyhai kisegítőként. Eredetileg pincérnek jelentkezett, de abba a hotelbe, amit kiválasztottunk sajnos nem kerestek pincért, csak konyhai kisegítőt. Mivel szerettünk volna egy helyre kerülni, elfogadta ezt a lehetőséget is. Noha soha nem dolgozott még konyhában, sikerült hamar feltalálnia magát, és a többi kolléga is hamar befogadta. Szerencsére azonban sikerült megbeszélni a vezetőséggel, hogy a télre átvegyék öt pincérnek, ami az eredeti szakmája.

Elnézést kérünk a késői jelentkezésünkért, most szeretnénk ezt pótolni.
Nektek köszönhetően sikerült egy olyan helyet találnunk, ahol hosszabb távon számítanak a munkánkra, vagyis várnak minket a téli és nyári szezonra is.

Adrienn és Péter véleménye / 2013 szeptember 10.

Nem is gondoltuk volna, hogy áprilisban már a pályáztatásunk napján sok száz e-mailt fogunk kapni.
Ennek nagy része automatikus visszajelzés volt, de nagyon sok személyes és pozitív e-mail is érkezett. Abból az e-mail dömpingből 4 szimpatikus hotelt kiválasztottunk, és végül a jelenlegi nauders-i hotel mellett döntöttünk, ami egy nagyon jó döntésnek bizonyult, hiszen idén júliustól szeptemberig egy nyári szezont dolgozhattunk ott.
Nagyon kedves munkaadóink voltak a hotelben, és szeretettel várnak minket vissza a téli szezonra. A Tiroli álláskeresőt mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen a ti segítségetekkel egy pár nap alatt találtunk munkát Ausztriába hosszútávra.
Köszönjük a segítő hozzáállásotokat, a tanácsokat és a sok hasznos információt tartalmazó segédanyagot!

A továbbiakban is sok sikeres pályázót kívánunk Nektek!