Zsuzsanna és Attila sikeresen helyezkedett el
reggeliztető szakácsként és szobalányként Ausztriában!

Zsuzsanna és Attila véleménye / 2015. január 7.Szia Zoltán!

Amint azt megbeszéltük, visszajelzésünket küldjük nektek hogyan is alakult a mi sorsunk idekint. Kezdjük a legelején.

Felkerestünk titeket az internetes hirdetés láttán. Ti felvilágosítottatok minket hogyan is működik ez az egész. Korrekt ajánlatnak tűnt és megbeszéltük, hogy akkor vessük bele magunkat. Miután elutaltuk az összeget a cég számlájára, utána szinte azonnal felvettétek velünk a kapcsolatot. Kezdetét vette az álláskeresés.

Kiküldtétek 15.000 vendéglátóhelyre a Ti általatok módosított motivációs levelünket (nagyon szépen megcsináltátok). Szóval amint kezdetét vette az e-mailek kiküldése pár órával később megkaptuk első munkaajánlatunkat. Aztán a következőt és az azt követőt. Ez így ment tovább pár napon keresztül.

Zsuzsanna és Attila véleménye / 2015. január 7.

A döntés nem volt egyszerű, hogy hová is menjünk, mit vagy inkább kit válasszunk. De végül is sikerült döntést hoznunk két nappal az e-mailek kiküldése után. Kicsit aggódtunk vajon jól döntöttünk-e. Azt kell mondjam: igen. Istennek hála jó helyre kerültünk. Jelenleg itt vagyunk Obergurglban (Tirol) egy 4 csillagos hotelban.

Pontosan 2 hete vagyunk már itt. Nekem sikerült jobb pozícióban elhelyezkednem, mint aminek indult. Jelenleg reggeliztető szakácsként dolgozom. Páromnak szintén sikerült szobalányként elhelyezkedni. Ezzel a szakmai része szinte tökéletes. A munkaidő a volt munkahelyeinkhez képest sokkal kedvezőbb. Naponta maximum 9-10 óra, ami ugye szezonmunkában nem jelent sokat. Hetente egy nap pihenő. A legjobb az egészben, hogy mindezt együtt tudjuk tölteni.

A fizetés teljesen korrekt, megbeszélés alapján történt, elégedettek vagyunk. Munkatársaink 80%-a magyar. Teljesen jól kialakult és működő légkörbe kerültünk. Nem kellett sok idő és mi is a csapat részei lehettünk. Egyszóval jól döntöttünk!

Nem is tudjuk, mit írhatnánk még nektek.

Talán annyit még, hogy köszönjük a segítségeteket és MINDENKINEK csak ajánlani tudjuk a Tiroli Álláskereső céget, ahol azt kapjátok, amit ígérnek nektek!

Köszönjük, és sziasztok!