Zánthó Róbert sikeresen helyezkedett el
konyhai kisegítő-mosogatóként Ausztriában!

Zánthó Róbert véleményeSzia Zoli! Illetve sziasztok!

Először is Nagyon Boldog Új Évet Kívánok nektek!
És örömmel írom, hogy sikerült Pederoába kijutnom, Dél-Tirolba. Ez az a hely, aminél a segítségeteket kértem, hogy melyik szezonra keresnek vajon embert, mert nem volt teljesen érthető a levelük. De a téli szezonra kerestek egészen március 20-ig. Ráadásul az elsőre megbeszélt időpontot módosították, és 1 héttel hamarabb már ki kellett jutnom. Január 6-án leszek itt 1 hónapja.

A fizetés nagyon jó, 1550 €, van külön szobám, amiben egyedül vagyok és még konyha is tartozik hozzá! Egyedül a fürdő a közös, de eddig nem volt még vele probléma. A főnökeim nagyon rendesek, tényleg egy szavam sem lehet. Egyedül, ami meglepetés volt, hogy a főnökeimen illetve a recepciós lányon kívül senki nem beszél németül, csak olaszul. Ami igen-igen meglepett. Úgy, hogy most tanulom az olaszt. Képzeljétek még egy tévét is kaptam a szobámba, hogy könnyebben szokjam az olasz nyelvet. Napi háromszori étkezés van, de olyan terülj-terülj asztal van minden nap, minden étkezésnél, hogy az valami félelmetes. Reggel 8-kor van a kezdés, délután 3-ig, utána 2 óra pihenő és 5-től este 10-ig (lennénk) de van, hogy 11-kor fejezzük be.

Zánthó Róbert véleménye

A környék gyönyörű, sajnos sok idő nincs kimozdulni, ez tényleg a munkáról szól.
Úgy, hogy még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, tényleg félelmetes, hogy már kintről írok.
ui., ja, képzeljétek karácsonyra kaptam még ajándékot is. Egy nagyon szép pulcsit. Nem is tudtam hova tenni hirtelen.
Ja meg amit kifelejtettem, hogy az ügyintézésnél a főnököm bevitt kocsival Brunicoba és végigkísért, hogy segítsen elintézni a munkavállaláshoz szükséges dolgokat.

Köszönök mindent!

Zánthó Robi