Varró János és Dalocsa Anikó sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Varró János és Dalocsa Anikó véleménye / 2009. október 16.Kedves Zsolt!

Örömmel tudatom, hogy a 2009 október 16-án kiküldött pályázatunkra a mostani pillanatig 524 válasz érkezett, ezen kívül kb. 30 telefonhívás. Ebben természetesen volt minden: most nincs állásuk, nyáron jelentkezzünk újra, volt, aki felajánlotta, hogy neki ugyan csak egy ember kell, de megkérdezi a szomszéd szállodákat, nincs-e állás náluk és akkor egy településen tudunk dolgozni, rengeteg önéletrajzkérés. Gyors döntés után 94-re válaszoltunk, nagyon sok helyre hívtak minket személyes megbeszélésre, sajnos mindet nem tudjuk teljesíteni. Eddig kb.10 helyre ígérkeztünk el. Bízunk benne, hogy egy sikerül. Sajnos a gyakornoki papírnál már nem működik az automatikus zöldkártya, úgyhogy kicsit még aggódunk, hogy kapnak-e számunkra engedélyt.

Péntek óta most "végeztünk" az üzenetek olvasásával, megválaszolásával, ezért nem tudtam előbb visszajelezni, de mindenképpen fontosnak tartottam beszámolni az eseményekről. Különösen azért, hogy felajánlanám segítségünket, amennyiben szükség van rá, szívesen írunk beszámolót a honlapra is, illetve ezennel hozzájárulunk a levelünk részbeni vagy egész idézéséhez.

Egyrészt azért, mert kicsit tartottunk attól, hogy amiért együtt akarunk dolgozni, kevesebb ajánlat lesz, mint amiről a honlapon mások beszámoltak, hiszen nem mindenhol passzol, hogy pont mindkettőnkre szükség lenne. Ezzel szemben az átlagos 300 válaszhoz képest... Másrészt azért, hogy higgye el mindenki, hogy működik a dolog, hiszen mindenkiben van némi fenntartás afelől, hogy nem átverés-e.

A többi már a munkáltatókon múlik, illetve az engedélyezésen.

Kívánunk további sikeres munkát! Köszönjük szépen!

Varró János és Dalocsa Anikó

d.ancsito@freemail.hu

Anikó 1975-ben született és Nagykanizsán lakik. Felszolgáló szeretett volna lenni.

varrojanos70@gmail.com

János szakács szeretett volna lenni, 1970-ben született és nagykanizsai lakos.