Váczi Viktória sikeresen helyezkedett el felszolgálóként Ausztriában!

Váczi Viktória sikeresen helyezkedett el felszolgálóként Ausztriában!Én Váczi Viktória vagyok és felszolgálóként kerestem munkát.

A Tiroli álláskereső segítségét kértem, mert volt már nem egy próbálkozásom, csak úgy az internetről kinézett e-mail címek, telefonszámok megkeresésével, de nem lett belőle semmi. Még vissza se jeleztek. A pályáztatásnál viszont majdnem 400 e-mailt kaptam alig pár napon belül, ebből minimum 160 munkaadó kért önéletrajzot vagy személyes találkozót.

Rövid időn belül 7 konkrét ajánlatom volt, ami közül nagyon nehéz volt választani, mert mindegyik tetszett valamiért, mérlegelni kellett, hogy a munkaóra vagy a pénz a fontosabb és még sok minden más, mint például a kényelmi szempontok. Négy nap után döntésre jutottam és egy 5 csillagos szállodát választottam Tirolban. Ráadásul egy hosszabb távú munkalehetőség nem szezonmunka, így a téli szezonra nem kell mást keresni.

A pályáztatás ahogy elindult, már hívtak telefonon, az első nap, reggeltől estig csörgött a telefon, még a második nap is rengetegen hívtak és még egy hónap után is érdeklődtek telefonon, hogy keresek e még munkát.

Ha nem fogadtam volna el az állást még a maradék meg nem nyitott e-maileimből biztos vagyok benne, hogy lett volna potenciális lehetőség. Mivel gyorsan munkába szerettem volna állni nem hagytam magamnak sok időt válogatni és gondolkodni. A megérzéseimre hagyatkoztam és jól döntöttem.

Váczi Viktória sikeresen helyezkedett el felszolgálóként Ausztriában!

A Tiroli Álláskereső mindenben segített, amit ígértek maximálisan be is tartották, a befizetés is gördülékeny volt, ha kérdésem volt mindig viszonylag rövid időn belül válaszoltak, többször fel is hívtak. Nem kevés az a pénz, amit kérnek, de abszolút megéri, mert pillanatok alatt talál az ember munkát és van segítség a háttérben, van újrapályáztatási lehetőség, velük mindent meg lehet beszélni. Számomra az is egy jó dolog, hogy az a rengeteg e-mail és telefonszám már az enyém és bármikor váltani szeretnék munkahelyet, csak a saját e-mailjeim között kell újra keresgélni. Összességében nagyon elégedett vagyok és nyugodt szívvel merem ajánlani!

Üdv,

Viki