Zsolt sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

V. Zsolt véleménye / 2010. október 19.

Kedves Júlia és Zsolt!

Először is szeretném megköszönni Nektek azt a óriási lehetőséget és segítséget abban, hogy Ausztriában 8 nap alatt konkrét állást kaptam a téli szezonra és a következő nyárira is.

Már több, mint 3 hónapja kerestem állást Ausztriában (sikertelenül!), mikor megtaláltam a Tiroli Álláskeresőt a neten, vagyis Titeket! Elmentem az álláskereső tréningetekre, ahol minden kérdésemre választ kaptam, majd megvettem a Tiroli Állások Szezonális Programcsomagot és ez után hihetetlen dolgok történtek! 

Október 12-én délben indult a pályáztatásom és este hatra már több mint 400 e-mail-t és 3 telefonhívást kaptam! Az e-mail-ek többsége elutasító volt, de ezek is végtelenül kedvesen és tele jókívánságokkal! Végül is több mint 650 e-mail-t ás 8 telefonhívást kaptam, de még a mai napig érkeznek válaszok! 14 helyre hívtak próbamunkára, vagy személyes beszélgetésre 18-tól 22-ig! 20.-án már meg is találtam azt a helyet, ahol dolgozni akarok Ausztriában pizza szakácsként! Rendkívül kedves tulajdonosok és munkatársak fogadtak a hotelben, a hotel pályaszállás, szabadnapon lehet síelni, a feleségemet szintén alkalmazza a tulaj, pedig Ő csak elkísért engem, de olyan szerencsésen alakultak a dolgok, hogy Ő is ott ragadt!

Fokozzam még azzal, hogy a tulaj megengedte a lányomnak, hogy több hónapot kint legyen velünk a mi saját szobánkban, hogy a nyelvet tanulja és a tulaj kutyáját sétáltassa néha!

Ezeket a dolgokat még álmomban sem mertem gondolni annyi sikertelen keresgélés után, ami az előző 3 hónapban történt velem. Hihetetlen ez az egész! Még az útiköltségemet is kifizették és december 1-től munkavállalási engedélyem van  Ausztriában! Ezt mind a Tiroli Álláskeresőnek köszönhetem, vagyis Júliának és Zsoltnak, akik nagyon ritka emberek a mai világban és két olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amivel az emberek nagy része már nem!

Ez az ŐSZINTESÉG és MEGBÍZHATÓSÁG!

Tiszta szívemből köszönöm NEKTEK!

Szép napot!

Zsolt

gyigya39@freemail.hu

Zsolt 1968-ban született és Hajdú-Bihar megyében lakik. Pizzaszakács lett és még a feleségét is ki tudta vinni magával szobalánynak.