Tóth Izabella sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Tóth Izabella véleménye / 2012. július 3.

Kedves Zoli!

A Tiroli Állások Szezonális Programmal maximálisan elégedett vagyok. A program kifizetése gördülékeny és gyors volt. Minden kérdésemre gyors választ kaptam. Mivel pályáztatásom elindításától 2 napon belül több konkrét állásajánlatot is kaptam, úgy gondolom, a befizetett összeg már az első fizetésemkor megtérül.

Már az első nap több mint 200 e-mailt kaptam, ez így szezon közben várakozáson felüli. Persze, volt sok elutasító levél is, melyben közölték, hogy nincs szükségük újabb munkaerőre, de konkrét állásajánlattal már másnap 4-5 telefonhívásom volt. Egy hét után 480 e-mailnél tartok, körülbelül 10-15 telefonhívásom volt, legalább 8-10 helyről konkrét állásajánlatot kaptam vagy bemutatkozó beszélgetésre hívtak. Az elutasító e-mailek többségében a téli szezonra munkát ajánlottak.

A munkaadók nagyon kedvesek voltak, mind e-mailben, mind pedig telefonbeszélgetések alkalmával. Jelenleg csomagolok, mert a pályáztatásom után 10 nappal már munkába állok. Mindenkinek tanácsolom, nyugodtan merjenek belevágni, mert a szezonális programmal biztosan és gyorsan találnak munkát!

Köszönöm a segítségeteket.

Üdvözlettel,
Izabella

(Izabella több 100 emailt kapott a munkaadóktól, 10 telefonhívást és kb. 6-7 állásajánlatot)