Tóth Attila sikeresen helyezkedett el
konyhai kisegítőként Ausztriában!

Tóth Attila véleményeTóth Attila vagyok, 46 éves.

Azért írok csupán, hogy megkésve de még nem elkésve (remélem), szeretném nektek megköszönni, hogy gyökeresen megváltozott (jó irányba) az életem (életünk), amióta segítettetek nekem munkát keresni és találni Ausztriában.

2011 tavaszán volt a pályáztatásom (legalább 350 email-t kaptam) és két hét múlva már meg volt az állásom. Egy kicsit félve és fenntartással fogadtam (új munkahely, új környezet, új kollégák, új főnökség és arról nem beszélve, hogy egyedül távol a családtól), amíg nem bizonyosodtam meg saját magam a valódiságáról (hiszen ez előtt már több helyen próbálkoztam, de ígéreten és hazugságon kívül mást nem kaptam).

A kezdetektől fogva kedvesek, szívélyesek voltak velem. Elkezdődött a munka,  minden úgy történt ahogy leírtátok, nem csalódtam semmiben, így arra gondoltam hogy ide a családomat is szívesen kihoznám. A következő szezonra (télre) sikerült is a családommal kijönni. Azóta találtunk munkát is, így örömmel és köszönettel írhatom, hogy akinek kételyei vannak ezen céggel szemben, ne legyen! Mert valós minden amit mondanak és ígérnek.
Immáron már két éve itt vagyunk, csodás, gyönyörű helyen és tudjuk tervezni a jövőnket, van időnk egymásra és a gyerekeinkre, nincs rohanás, nincs stressz. Tudjuk fizetni a hiteleinket és tudunk élni!

Tóth Attila véleménye
Otthon is terveztük, de nem volt kilátás sem, hogy mikor tudunk bármit is megvalósítani. Az idegeskedésről, pénztelenségről nem is beszélve. Csak éltünk és elmentünk egymás mellett, nem volt időnk egymásra,mert mindig csak rohantunk, dolgoztunk a gyerekeinkért.

Bátran vágjatok bele, mert megváltozik az életetek!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!  Sok sikert a továbbiakban is!

Üdvözlettel, Attila Hajdúszoboszlóról