Tamás sikeresen helyezkedett el mindenesként Ausztriában!

Balogh Attila véleménye / 2016. július 12.Tamás vagyok 22 éves. Németországban dolgoztam 8 hónapot, de nem éreztem jól magam és a pénzemből is nehezen tudtam kijönni, váltanom kellett, de hová, mit?!

Interneten találtam rá a Tiroli Álláskereső oldalra. Bizonytalan voltam? Igen! Működik-e az oldal, tudnak-e majd nekem munkát találni, bizonytalan nyelvtudással és sorolhatnám a kételyeket.

Kitöltöttem az oldalukon a jelentkezést, egy percembe telt. Másnap hívtak is, de munkám végett nem tudtam reagálni. Kaptam email, hogy mikor tudnak elérni, megbeszéltünk egy nekem megfelelő időpontot. 

Mindent érthetően és alaposan elmagyaráztak, és hogy olvassam el az oldalukon megadott segédpontokat, ami valóban nagy hasznomra volt. Egyszer kifizetendő adminisztrációs költség van ami mindent tartalmaz 520€ a segítségért teljesen korrekt ár. Nem volt pénzem, kölcsön kellett kérnem, megérte-e, hogy belevágtam? A lehető legjobb döntésem volt! Pizza szakács vagy mindenesként lettem megpályáztatva. Kb 200 vagy több levél érkezett amiből 30 olyan ajánlat volt ami pozitív visszajelzés.

Tamás sikeresen helyezkedett el mindenesként Ausztriában!

Telefonhívás több mint 10... haha emlékszem, alig mertem felvenni az első telefonhívást. Féltem, hiszen bizonytalan voltam. A munkáltatók korrektek voltak, elmondták mit tudnak biztosítani, mi a fizetés. Válogathattam a munkák közül...nem is hittem volna. Egy kis faluban dolgozom, Steiermark régióban, 2 hónapja. Nem volt könnyű az eleje, de belejöttem. Nagyon sokat tanulok. 

Őszintén mondom, ha jó fizetést szeretnél keresni és szép helyen dolgozni, vágj bele, Ausztria lehetőségek tárháza... Tiroli Álláskereső csapat, de legfőképpen Szimonettának, egy hatalmas Köszönöm!

Sok sikert mindenkinek!