Szokodi Szabolcs sikeresen helyezkedett el
felszolgálóként Ausztriában!

Szokodi SzabolcsÉn rendkívül szkeptikusan álltam az álláskeresői dologhoz, hiszen sok negatív beszámolóval találkozhat az ember. Ehhez társult az is, hogy viszonylag későn kezdtem el keresgélni munka után (januárban). Féltem, hogy talán feleslegesen fizetem ki az összeget, a barátaim is óva intettek...

Mikor felhívtam a Tiroli Álláskeresőt megnyugtattak, hogy biztosan lesz lehetőségem, csupán akarat szükséges. Rávettem magam és elfogadtam az ajánlatukat. Annak ellenére, hogy egy külföldi számlára kellett utalni, szinte azonnal felvették velem a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a pályáztatásról. Segítettek összeállítani az önéletrajzom és minden kérdésemre válaszoltak.

Szokodi Szabolcs
A pályaztatásom napján szinte azonnal jöttek a hívások, legalább 15 telefonos ajánlatott kaptam, illetve 40-50 e-mailes egyeztetést kértek tőlem. Egyébként konkrétan 500 e-mail érkezett... Kapásból a másodikat már elfogadtam olyan jó volt.
Most kint vagyok már egy hónapja Tirolban, Ischglben és minden rendben van. Van szállás, munka, méltóságteljes fizetés és egy telefonszám, amit bármikor hívhatok ha baj van! Ráadásul, még a szezon után is pályázhatok a cégnél!
Köszönök mindent, és ösztönzök mindenkit aki kételkedik, hogy próbálja meg! Max visszakapja a pénzét!

U.i. 0 nyelvtudással ne jelentkezz, de ne félj, az alap társalgás már elég, az angol pedig kifejezetten előny!

Szokodi Szabolcs, felszolgáló, Ischgl, Ausztria