Szilvia sikeresen helyezkedett el felszolgálóként Ausztriában!

Szilvia véleménye / 2016 november 21.Először is leszögezem, hogy soha nem fizettem ügynököknek, közvetítőknek korábban. Elvből. Tudjuk mindannyian, hogy milyen világot élünk. Sok a lehúzás és átvágás.

A Tirolit egy ismerősöm ajánlotta és nem csalódtam! Elsőre kicsit soknak tűnik a szolgáltatásuk díja, de itt legalább biztosan kapsz munkát! 2016.október 14-én indult a pályáztatásom és az első három napban több száz emailt kaptam.

Kicsit gondban is voltam a kiértékelésükkel. Komoly táblázatot kellett készítenem, hogy ki milyen távol van, mennyi munkaóra, mennyi a fizetés. A 350 bejövő levélből 151 pozitív és még kb. 18-20 telefonhívást is kaptam.

Ezek váltak később a legkonkrétabb ajánlatokká. Ne féljetek telefonálni! November 4-e óta dolgozom, mint felszolgáló. A 14 napos próbamunka után ma véglegesítettek. Egészen májusig tart itt a szezon. Itt a 40 év körüli, németül jól beszélő, dolgozni akaró munkavállalókat keresik! Lehetsz szakmabeli, de akár pedagógus, közalkalmazott sőt még közgazdász is van köztünk.

Ha elszántad magad: Vágj bele!

Remélem, hogy én is tudtam segíteni.
Szilvi

Szilvia véleménye / 2016 november 21.