Szentes Erika sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Szentes Erika véleménye / 2013. március 9.

Ti valóban profik vagytok!

A tankönyvcsomag nagyon kellett, nem csak a szakkifejezések, de egyáltalán a szobalány munka megjelenítése - nekem, mint pályakezdőnek - nagy segítség volt.

A pályáztatást megelőző hetekben egyedül próbáltam állast találni, rengeteget pályáztam, többször elutaztam állásinterjúkra, elköltöttem egy csomó pénzt, és sajnos mégsem sikerült, pedig mar dolgoztam korábban egy hotelben.

Már többször olvastam a Tiroli Álláskereső honlapját, és a beszámolókból láttam, hogy nagyon jól működik a szolgáltatásuk. Beláttam, hogy muszáj profikra bíznom magam.

Eszterrel kerültem "munkakapcsolatba" aki nagyon kedves es megnyugtató módon foglalkozott velem, köszönöm! Néhány nap alatt lezongoráztuk a telefonos próbainterjút, a kifizetést, a pályázati anyagomat (benne egy klassz bemutatkozó levéllel)  és már indult is a pályáztatás.  

Korán reggel ott ültem az új postafiókom előtt es kezdtek dőlni a levelek. Többen kérték az önéletrajzomat es egy-két hívás is volt. 

Az első napon 3 hotellel bocsátkoztunk komolyabb tárgyalásba, mert azonnal akartam kezdeni. Eszter tanácsára a legszimpatikusabbat választottam, másnap már indultam is Zell Am See-be. Eszter többször is hívott az akció alatt és én is többször kerestem, ha kérdésem volt. A vonaton meg próbáltam uralkodni a levelezésemen, még néhány ajánlatról leveleztem, és egy-két olyan is volt, aki rendkívül kedvesen invitált, velük megpróbáltam valamilyen kapcsolatot építeni a jövőre nézve. Végül 320 beérkező levelet kaptam, amiből körülbelül tíz helyre küldtem el az önéletrajzomat. Bőrönd bepakolva, már tudtam, mire lehet számítani.

Este megérkeztem, reggel pedig munkába álltam egy szép nagy hotelben, amilyenre vágytam. A családom csak bámult, hogy mi ez a rapid indulás.

Nagyon elégedett vagyok A Tiroli Álláskeresővel, szívesen ajánlom mindenkinek.

Sziasztok és köszönöm,

Erika

(Erika 47 éves, Százhalombattán él)