Szebelledi András sikeresen helyezkedett el
reggeliztető szakácsként Ausztriában!

Szebelledi András véleménye / 2015. július 9.Hol is kezdjem… nagyon köszönöm nektek a segítséget, amit értem tettetek. Hálás vagyok, kellemesen csalódtam bennetek: tényleg odafigyeltek az ügyfelekre, ez nagyon pozitív, főleg ebben a nehéz helyzetben, ami most a világban van. Bátran merlek ajánlani titeket, bárkinek, hisz saját magamon tapasztaltam, hogy megbízhatóak vagytok! Egyébként már meg is tettem, ajánlottalak titeket, remélem élnek majd a lehetőséggel. Tudom, ha szükségem van a segítségetekre, rátok bármikor számíthatok.
De hogy a sok ajánlat közül jól döntök-e, az csak rajtam múlik. Sajnos az idén már hoztam rossz döntést, nem is egyet, de akkor is számíthattam rátok! Köszönöm!

Amúgy, egy pályáztatás alkalmával kb. 500-700 e-mail érkezik, de ez változhat, mert hetekkel később is érkeznek még, bár akkor már csak egy-kettő. Az első két nap az nagyon aktív, az ember jobb, ha akkor a telefon mellett marad. Sok helyről érkezik telefon, e-mail. Nagyon változó, többnyire Tirolból. Nekem szerencsém volt, Bécstől 30 km-re van a hotelem, de hozzá teszem, minél messzebb megyünk Tirol felé, annál többet lehet keresni. Igaz ez, Olaszország tiroli részére, Svájcra és Ausztria hátsó részére is.
Reggelizető szakácsként sikerült elhelyezkednem, bár elég összetett a feladatom.

Köszönettel,
Andris

Szebelledi András véleménye / 2015. július 9.