Szabina és András sikeresen helyezkedett el konyhai kisegítőként és pincérként Ausztriában!

Szabina és András sikeresen helyezkedett el konyhai kisegítőként és pincérként Ausztriában!Sziasztok, kedves leendő Pályázók!

Én már a pályáztatás előtt bőven egy éve folyamatosan kaptam e-maileket, cikkeket a Tiroli Álláskeresőtől. Mindig nagyon jó információk voltak a cikkekben és folyamatosan olvastam a már pályázott emberek tapasztalatait, így nem volt kétségem afelől, hogy ez valós. Végül 2016 októberében csináltuk meg a párommal a telefonos próbainterjút és mindkettőnknek sikerült, de attól függetlenül sokat németeztünk. Így ezután november 18-án délután háromnegyed 4-kor, ennyire emlékszem rá, akkor indították el a pályáztatást. Szerintem nem telt el 20 perc és folyamatosan jöttek a levelek. Az egész hétvégénk erről szólt, de egy percét sem bántuk meg, mert nagyon sok tapasztalatot nyertünk ezzel és nagyon sok segítséget is kaptunk Ákostól és Szimitől, valamint akkor nem dolgozhatnánk most kint. Páromnak pincér végzetségével egyértelmű, hogy ő azt pályázta meg, én pedig a szobalány és a konyhai kisegítős állást.

Már a pályáztatás estéjén kaptunk egy próbamunka lehetőséget a következő hétvégére, de nem nyerte el tetszésünket a munkahely. Közben kaptunk egy fantasztikus ajánlatot, amibe egyből beleszerettünk. Az e-mailben konkrétan le volt írva, hogy mettől meddig lenne a próbamunka, fizetés, mikor kezdenénk, szállás és ellátás adott költségmentesen. Így a próbamunkára eljöttünk és már akkor tudtuk, hogy ez lesz az a hely, ahova visszajövünk dolgozni. Így december 26-án kezdtük meg a munkát.

Szabina és András sikeresen helyezkedett el konyhai kisegítőként és pincérként Ausztriában!

András pincérként én pedig konyhai kisegítőként dolgozom. A munkaidőnk is nagyon jó. A főnökség nagyon kedves, nem vagyunk sokan alkalmazottak, ez egy családias munkahely, pont amire vágytunk.

A panzió közel van a schladmingi sípályához, így családok, iskolás csoportok, valamint felnőtt csoportok érkeznek, ezen kívül szokott lenni hétvégén szülinapos rendezvény és zenekari összejövetel. Közös szabadidőnk van, egy teljes lakrészünk, ami nagyon jó, mert a munkahelyünk épületében van a felső szinten. Ez a munkahely szezonos, de várnak minket vissza a nyári szezonra is.

Nagyon örülünk, hogy a Tiroli Álláskeresőt választottuk, mindenben a maximális segítséget kaptuk és még mindig a segítségünkre vannak, bármilyen kérdéssel fordulunk hozzájuk.

Mindent nagyon köszönünk.

Üdvözlettel: Szabina és András