Sisák Erika sikeresen helyezkedett el szobalányként Ausztriában!

Sisák Erika sikeresen helyezkedett el szobalányként Ausztriában!

Kedves Szimonetta!

Leírnám röviden, hogy mit gondolok a szezonális programotokról. 

Először, amikor rátaláltam a szezonális programra nagyon megörültem, de aztán láttam, hogy mennyibe kerül. Ekkor merült fel bennem az, hogy mi van, ha befizetem az összeget és eltűnnek? Szerintem ez a mai világban sajnos teljesen normális első reakció.

DE én mindenkinek csak ajánlom, merjetek belevágni! Teljesen megbízható pályáztató cég!

Hihetetlenül segítőkész csapat, minden tájékoztatást megkaptam és tényleg minden úgy is lett, ahogy elmondták. Ha bármi kérdésem volt, amint tudtak felhívtak és megbeszéltük. Minden e-mailemre válaszoltak. Én tényleg nagyon pozitívan csalódtam és bátran merem másnak is ajánlani. Nem kamu!

Az én pályáztatásom június 7-én kezdődött. Aznap kb 19 telefonhívásom volt és kb 300 e-mailem jött. Nagyon nehéz és fárasztó nap volt, de megérte. Konkrétan 5 azonnali kezdéses állásajánlatot kaptam, amiből én választottam ki azt az egyet, ahol most vagyok. Ezenkívül jött több olyan e-mail, ahol már a téli szezonra hívtak.

Június 14-én már az első munkanapon is túl voltam. Az ő segítségük nélkül még mindig Magyarországon lennék és csak küldözgetném a hagyományos kis önéletrajzom, amire senki nem figyel fel. 

Azóta is, ha bármi kérdésem van, azonnal kapom a választ, a segítséget.

Nagyon hálás vagyok Nektek a sok segítségért, Szimonetta Neked pedig külön nagyon köszönöm!

Szép napot!

Üdv:

Erika

Sisák Erika sikeresen helyezkedett el szobalányként Ausztriában!