Pagonyi Zoltán sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Pagonyi Zoltán véleménye / 2010. május 17.Szia, Zsolt!

Természetesen hozzájárulok, hogy a nálatok lévő adataimat felhasználjátok, nincs benne semmi olyan, ami titkos lenne és felhasználhatjátok a levelem a kétkedők felé, remélem, tudok vele segíteni…

Örülök, hogy sikerült rátok találnom, sajnálom, hogy nem korábban…

Csütörtöki napon küldtétek ki a bemutatkozó levelem, péntek délelőttig kb. 600 válaszlevelem volt. Természetesen a többség megköszönte, hogy megkerestük őket, de jelenleg nincs felvétel. Viszont telefonhívások is voltak, akik persze konkrét ajánlattal hívtak. Gyakorlatilag 1 tiroli hotellal lebeszéltem mindent, leküldtem a papírjaimat, délután már jelezték, hogy megvan a munkavállalásim, akár hétfőn kezdhetek. Természetesen megfelelő német nyelvismeret nélkül ez nem lett volna ilyen gördülékeny, de ha ez megvan, akkor bárki ilyen gyorsan munkát talál meggyőződésem szerint.

Hétfőn munkába álltam, természetesen dolgozni kell keményen, de van értelme... A hotel vezetése teljesen korrekt, a szállás a kaja kiváló, internet elérhetőség 10 euróért korlátlanul biztosítva. Hónap végén az elszámolás és kifizetés hiánytalanul megtörtént. Felszolgálóként 1.400 eurós kereseti lehetőség van, amennyiben a teljes szezont (5hónap) végigviszem, a végén plusz 2000 euró bonusz jár. Ilyen lehetőségről otthon csak álmodozni lehet.

Természetesen már van osztrák tb kártyám, biztosítva vagyok Ausztriában. Ami számomra még nagyon fontos, az a tiszta tiroli levegő, kigyógyultam az allergiámból, amit pénzben ki sem lehet fejezni.

Nagyon sok embernek ajánlottalak már benneteket, köszönöm a segítségeteket és kívánom, hogy sokan kijussanak általatok, hiszen tőletek mindenki megkapja a megfelelő információkat.

Üdvözlettel,

Pagonyi Zoltán

z.pagonyi@gmail.com

Zoltán 1965-ben született, pápai lakos és felszolgáló szeretett volna lenni.