Notaisz József sikeresen helyezkedett el
konyhai kisegítő-mosogatóként Ausztriában!

Notaisz József véleményeSziasztok, Joci vagyok, 30 éves.

2014 januárjában kerestem fel a Tiroli Álláskeresőt azzal a szándékkal, hogy Ausztriában szeretnék hotelben mosogatóként, illetve konyhai kisegítőként dolgozni.

Azonnal nagyon készséges volt Zoltán (amit nagyon köszönök).

Megrendeltem a nekem megfelelő csomagot, pár napon belül kiszállították, kifizettem, és a következő hét elején már indult is a pályáztatás. Nagyon gördülékenyen ment az egész. Bármilyen kérdésem adódott, akár e-mailben, akár telefonon azonnal választ kaptam.

Személy szerint maximálisan meg vagyok elégedve a Tiroli Álláskeresővel, olyannyira, hogy a nyári szezonmunkára is Őket fogom újra felkérni, hogy segítsenek!

Azt gondolom, hogy az ár korrekt, hiszen vannak sokkal drágább cégek is, olyanok is, akik még munkába állás után is kérhetnek pénzt, a Tiroli Álláskereső ezzel szemben csak egyszer, az elején kér pénzt. Egy picit én is tartottam ettől a megoldástól, de belevágtam. Kifizettem az összeget, és amint elkezdtem kapni az e-maileket, akkor jöttem rá, hogy mindez tényleg valós!

Két héten belül sikerült állást találnom. Ez alatt a két hét alatt 600 e-mailt kaptam, ebből kb. 500 elutasító e-mail volt (a téli szezon vége felé jelentkeztem) és 3 telefonhívásom volt.

Notaisz József véleménye

Végül egy 4 csillagos hotelból kaptam egy válaszlevelet, miszerint, ha nekem is megfelel minden feltétel, akkor azonnal kezdhetek.

Február 8-án kiutaztam Tirolba, ahol már várt a főnökség, akik nagyon kedvesek voltak.

Elkezdtem dolgozni, két hét volt a próbaidő. Megfeleltem a próbaidő alatt is, és a szezon végéig dolgoztam. Sikerült olyannyira jól dolgoznom, hogy visszavárnak a következő szezonra is!

Személy szerint én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy aki otthon ül, merjen lépni, merjen külföldön dolgozni, mert nagyon megéri, és aki csak teheti, válassza a Tiroli Álláskeresőt, mert nagyon korrekt!