Noll Zsóka sikeresen helyezkedett el Ausztriában

Noll Zsóka véleménye / 2009. szeptember 10.Szia Zsolt!

Hááát......... rám zúdult a munkalehetőség....szó szerint belefullasztottatok a levelekbe és telefonos megkeresésekbe. Reggel 7-től este 10-ig szakadatlanul csörgött a telefonom, az osztrák munkaadók hívtak... Kb. 50-60-an telefonon, és 100 feletti e-mailben keresett meg állásajánlattal

Ennek egyrészt nagyon örültem, másrészt meg nagyon kellemetlen volt, mert nem tudtam ki kicsoda, mert egyszerűen fizikai lehetetlenség volt mindenki e-mailjét eközben megnézni és beazonosítani, ki az, aki hív, válaszolni pedig csak néhánynak volt az első napokban időm… Ezen kívül kb. 800-an írtak még, hogy köszönik a jelentkezésem, de most nincs szabad helyük, de evidenciában tartanak.

Mindezek mellett nagyon örülök, hogy Hozzátok fordultam, mert most az a helyzet hogy én válogathatok. Most vasárnap indulok, ki Tirolba 3 helyet fogok megnézni, mindhárom helyen 2 hét fizetett próbaidőt töltök el. Ezután lesz lehetősége a munkaadómnak és nekem is hogy válasszunk, hol fogok dolgozni.

Az engedélyeket ők szerzik meg nekem. 1100.-€-tól 1400.-€-ig kaptam ajánlatokat, (saját szobával, teljes ellátással) szakács kisegítőként. Szeptember 27-én vasárnap indulok ki és 6 hetet töltök kint, ha minden jól megy.

Szívből köszönöm a segítségeteket és várom a jelentkezésed e-mailben vagy telefonon.

Noll Zsóka

Zsóka 1959-ben született és a 2010-es nyári szezonban is rajtunk keresztül ment ki. Szombathelyi lakos és szakács/konyhai kisegítő szeretett volna lenni.

noll.zsoka@freemail.hu