Némedi Tamás és Tünde sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Némedi Tamás és Tünde véleménye / 2010. június 8.Sziasztok!

Köszönjük a türelmeteket, és elnézést kérünk, hogy csak most írjuk meg a véleményünket.

Eleinte mi is kételkedtünk, de nem a Ti munkátokban, hanem abban, hogy sikerül e munkát találnunk, ketten egy helyre, különösebb tapasztalat nélkül, nyári szezonra, nem túl jó német nyelvtudással. De végül is sikerült!

Április 9-én indultak az e-mail-ek, kb. 550 választ kaptunk összesen. Ezek nagyon nagy része udvarias elutasítás volt, többnyire a nyári zárva tartás miatt,  vagy, mert meg volt a kellő létszám. Sokan kértek önéletrajzot, fotót különösebb ajánlat nélkül, és kb. 10 olyan ajánlatunk volt, ami további egyeztetést igényelt. Többen adtak meg telefonszámot, próbáltuk őket felhívni, de ezek a lehetőségek a nyelvi hiányosságaink miatt meghiúsultak, elég nehezen értettük őket telefonon. Minket két helyről hívtak fel. Végül e-mail-en egyeztettünk le személyes találkozót három hotellel. Az első két helyen nem voltak valami kedvesek (sőt). a harmadik helyen viszont ezekhez képest kellemesen csalódtunk, és végül itt kaptunk munkát konyhai kisegítőként és mosogatóként, május 2. hetében munkába is állhattunk. Korrektek, segítőkészek, a papírjaink is rendben vannak.

A szolgáltatással abszolút elégedettek vagyunk, pontosan azt kaptuk, amiért fizettünk, sőt még többet is, mert tapasztalat hiányában elég sok kérdéssel nyaggattunk benneteket!

Mindenkit csak bíztatni tudunk, hogy vágjanak bele!

Üdvözlettel

Tünde, Tamás

nemeditam11@freemail.hu

Tamás békéscsabai, 1982-ben született és mindenes/mosogató szeretett volna lenni.

Tünde csorvási, 1983-ban született és szobalány szeretett volna lenni.