Mogosiu Balog Felix sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Mogosiu Balog Felix véleménye / 2011. november 8.

Sziasztok,

Mogosiu Balog Felix a nevem, 1987.ben születtem Erdélyben, és tanulmányi ösztöndíjjal itt tanulok Magyarországon.

Jelenleg az egyetemtől kaptam 1 szabad évet, amit hasznosan akartam felhasználni, így nagy nehezen eldöntöttem, hogy külföldre jelentkezem munkára.

Hogy mennyiben is valós a „Tiroli Álláskereső” cég? Nagyon is az! Én is sokat gondolkodtam, hogy bele vágjak-e ebbe a dologba, mert nem rendelkeztem az anyagiakkal és féltem nehogy csalódás érjen.

De azt mondhatom, hogy nem bántam meg. Ahogy elindították a pályáztatásomat máris rengeteg levelet kaptam és ugyanakkor hívást!

Jelenleg 633 levelet kaptam, több mint 60 hívást és ebből a 60 hívásból + e-mailből mindenki hívott személyes interjúra és próbamunkára. De 3 olyan is volt, akinek közöltem, hogy pénzügyileg úgy állok, hogy csak úgy tudok kimenni, ha munkába is állok és vállalták ezt is.

Nagyon szimpatikusak, és segítőkészek voltak mindenben, így nehéz volt a választás, de végül is, aki legszimpatikusabbnak tűnt, amellett döntöttem.

Utólag mondhatom, hogy féltem az elején, de most nagy öröm és megnyugvás van bennem. Ezáltal szeretném Megköszönni a „Tiroli Álláskeresőnek” a segítségét.

Mindenkinek kívánok sok bátorságot, erőt és kitartást abba, amit tesz, és ne felejtsétek el, hogy az élet döntésekből áll. Az élet ajándékai oly közel vannak hozzánk, de ki kell nyújtanunk kezünket és bele kell kapaszkodnunk, mert lehet, hogy későn jövünk csak rá, hogy ott volt egy karnyújtásnyira tőlünk de már túl késő!

Tisztelettel Felix

felix_mogosiu_balog@yahoo.com

(Felix Eszergomban lakik, 24 éves - 625 emailt kapott a munkaadóktól, 50-60 telefonhívást és 3 konkrét állásajánlatot)