Merétey Péter sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Merétey Péter véleménye / 2010. május 17.Kedves Júlia és Zsolt!

Köszöntök mindenkit, aki most kezdi az álláskeresést Ausztriában vagy dél Tirolban.

Szeretném megköszönni a segítségeteket, ami nélkül ezt a munkát nem kaptam volna meg és ezt minden túlzás nélkül ki merem jelenteni. Kérek mindenkit, hogy szívleljenek meg minden tanácsot és infót, amit Zsolttól kapnak. Nekem mindig ott voltak, ha csak a legkisebb kérdéssel fordultam hozzájuk. Én még tavaly, 2009 októberében vásároltam meg a csomagot (jelenleg Tiroli Állá$ok szezonális program), ezért tankönyvet és rengetek aktuális infót kaptam és a továbbiakban is számíthatok Zsoltra. Tehát a 300.000 forintos fizetéshez képest ez igazán nem sok. Ami fontos, hogy amikor hívtam Zsoltot mindig el tudtam érni pedig gondolom, hogy rengeteg hívást kell intéznie nap, mint nap.

Ezen a héten, pénteken fogok munkába állni /2010.05.07./ A város neve Wolfsberg a Hotel neve Hotel Hecher. A Hotel kávéházában leszek pincér. A személyes állásinterjún abban maradtunk, hogy heti 5 napos 40 órás munkahéttel kezdem a munkát, ami 1200 euró nettó fizetéssel jár.

Mindenkinek szeretném tanácsolni, hogy ha lehetősége van, utazzon ki személyesen és vegyen részt állásinterjúkon. Én közel 500 levelet kaptam és kb. 20 telefonhívást. Közel 20 e-mailt raktam félre és ezekből 10 munkaadónak telefonáltam és a végén 3 állásinterjút beszéltem meg, amit két napon tudtam megoldani. Mindez 1 hónap eredménye, ha a levelek ki küldését veszem alapul.

Szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni.
Zsoltnak és Júliának pedig köszönök mindent.

petermeretey@gmail.com

Péter 1977-ben született, pápai és felszolgáló szeretett volna lenni.