Margit sikeresen helyezkedett el
szobalány - konyhai kisegítőként Ausztriában!

Kedves Zoltán, kedves Tiroli ÁlláskMargit véleménye / 2015. január 21.ereső és kedves álláskeresők! 

Most leírom az én álláskeresésem történetét. Balatonlellén élek és itt nehéz télen munkát találni ezért úgy döntöttem már másodszor is, hogy a Tiroli Álláskeresőhöz fordulok és jelentkezem a Szezonális Programukra. Én úgy gondoltam nekem segítség kell, úgy könnyebb lesz az álláskeresés.

Mivel már egyszer segítettek es akkor is nagyon gyorsan ment így hát úgy gondoltam másodszor is igénybe veszem a segítségüket. Október végén jelentkeztem a programra. November elején felhívott Zoltán és elmondta, hogy mik a teendőim. A Pályáztatáshoz szükséges összeget befizettem. November 19-én elindították a pályáztatásom. Még előtte elküldtem a bemutatkozó levelem és az önéletrajzom, amit kijavítva visszaküldtek. Aznap kb. 16 óra 30 perckor, már egy óra múlva érkeztek a telefonhívások.  Az e-mailek persze már az indítástól kezdve pár percre.

24 óra alatt 269 e-mailt és 20 telefonhívást fogadtam. Gyorsan kellett cselekednem, már másnap délutánra döntöttem. Az egyik hotel vezetőjével megbeszéltem, hogy 23-án vasárnap érkezek és hétfőtől már dolgozom. Az addig beérkezett levelekből jó páran próbamunkára hívtak. Kb. 20 olyan volt, akiket vissza kellett volna hívnom az önéletrajz átküldése után. Az összest nem is tudtam elolvasni. Nagyrészt megköszönte a jelentkezést és sok sikert kívánt.

Margit véleménye / 2015. január 21.

Most hogy idáig mennyi levelem érkezett az óta nem is tudom. De a telefonhívások a mai napig érkeznek. Hol 3 hol 2. Azt tudni kell mikor elindult a pályáztatásom pont akkor nem működött otthon az internet így hát a bemutatkozó levelem és a telefonbeszélgetés alapján vettek fel. Nagyon fontos a német nyelvtudás. A bemutatkozó levelemben szobalánynak, konyhai kisegítőnek és felszolgálónak jelentkeztem. Nem vagyok annyira fiatal, mivel 1960-ban születtem. Nincs lehetetlen, csak akarni kell és tenni is érte.

Úgy gondolom, hogy annak a pénznek a többszöröse megtérül, amit befizetünk. Jelenleg szobalányként és konyhai kisegítőként dolgozom egy nagyon csodálatos helyen. Mindenkinek tudom ajánlani a Tiroli Álláskeresőt. Nekem nagyon sokat segítettek. Köszönet a segítségért! Egyedül biztos nem ment volna. Nyugodtan forduljatok hozzájuk bizalommal, biztos, hogy tudnak segíteni!  Sziasztok!

Ui.: még azt elfelejtettem leírni, hogy már az első 24 óra alatt legalább 20 állásajánlatom volt. De jelenleg is van napi 2 vagy 3, de sajnos azt kell mondanom, hogy már dolgozom. Még egyszer köszönök mindent.

Margit