Lustyik Gábor sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Lustyik Gábor véleménye / 2009. december 18.

Kedves Szabó Zsolt!

Nagyon köszönöm a segítséget. Már régóta gondolkodtam a külföldi munkavállaláson, de eddig nem mertem belevágni, mert 50 felett az ember nem valami rugalmas és nem mer változtatni, mert azt hiszi, hogy csak veszíthet.

Amikor rátaláltam az Önök honlapjára azt gondoltam, hogy próba szerencse, vágjunk bele, rosszabb nem lehet, mint a mostani szerződés nélküli alkalmazásom. Miután átutaltam a szükséges összeget (nem akkora összeg, amit az ember ne tudna áldozni arra, hogy hátha sikerül) az előre megbeszélt időpontban elárasztottak az e-mailek. Nem számítottam ekkora rohamra, bár a 90 % sajnos szóval kezdődött, de a fennmaradó 10 % állást ajánlott. Kb. 3-400 e-mailt kaptam.

Ha kérdésem volt, akkor Önök mindig készségesen segítettek és a tiroli állásfelkészítő tréningen is nagyon sok hasznos infót kaptam.

Már az első napokban komoly ajánlatokat kaptam, amiből végül egy maradt, aki meg is szerezte részemre a munkavállalói engedélyt.

Minden szállodából kedves és udvarias leveleket kaptam, sokan arról is biztosítottak, hogy a nevemet evidenciában tartják, és üresedés esetén megkeresnek.

December közepén indulok, pincérként fogok dolgozni, a szezon májusig tart, de maradhatok nyárra is, ha a munkáltató és én is elégedettek leszünk a közös munkával.

Még egyszer köszönöm a segítséget, remélem másoknak is sikerül munkát találniuk az Önök közvetítésével.

Ismerőseim és munkatársaim is élénken érdeklődtek, hogy hogyan sikerült munkát találnom, mindenkit az Önök honlapjára irányítottam.

Üdvözlettel

Lustyik Gábor

…egy 58 éves pincér, akire itthon már nincs szükség a vendéglátásban

guszti1951@gmail.com

Gábor 1951-ben született és felszolgáló szeretett volna lenni. Budapesten lakik.