Lőrincz Linda és Tóth László sikeresen helyezkedett el szobalányként és reggeliztető szakácsként Ausztriában!

Lőrincz Linda és Tóth László

Sziasztok!

Augusztus 31 volt az utolsó munkanapunk, vártunk nagyon egy munkára ami elvileg október közepén kezdődött volna Budapesten. Amikor felhívtak, hogy csak januárban tudunk kezdeni elgondolkoztunk, addig még jó pár hónap van fizetés nélkül. Ausztriában akartunk dolgozni, természetesen együtt! Ekkor találtunk rá interneten a Tirolira.

Nagyon szimpatikus volt amiket az oldalukon olvastunk. Regisztráltunk és másnap már hívtak is telefonon, elmondták mi és hogyan működik rajtuk keresztül.

A összeg hallatán kicsit gondolkodóba estünk, hiszen két főnek az 1 éves asszisztencia valljuk be, otthoni viszonylatban sok pénz. Egy hét gondolkodás és internetes böngészés után úgy döntöttünk belevágunk!

Az első interjúnk nem sikerült valami jól, Szimonettával megbeszéltünk egy másik időpontot, amire sikerült felkészülnünk!
Csütörtöki napon kezdődött a pályáztatásunk 16 óra körül. Gondoltam 18 órakor ránézek az e-mailekre, majdnem elájultam, nem is gondoltuk, hogy hirtelen ennyi levél fog várni!

Kb. 400 levelet kaptunk és az elkövetkező napokban rengeteg hívást! Elindultunk egy próbamunkára, pénteken érkeztünk, szombat vasárnap dolgoztunk. Úgy váltunk el hogy megyünk majd vissza amikor beindul a szezon, viszont a bökkenő az volt, hogy mi nagyon rosszul éreztük ott magunkat, de úgy voltunk vele hogy ha minden kötél szakad, jó lesz az is első szezonnak. Szerdán otthon pihentünk mikor csörgött a telefon, egy nagyon kedves fiatalember hívott, hogy pont keresnek egy szobalányt és egy reggeliztető szakácsot. Sikerült megbeszélnünk vele mindent. Nagyon örültünk, hogy nem kell a másik helyre mennünk, mert akadt egy jobb lehetőség!Lőrincz Linda és Tóth László

December elsején kezdünk el dolgozni, lejárt a próbaidőnk, és jól érezzük itt magunkat! Én szobalány vagyok, a párom pedig reggeliztető szakács illetve a délutáni A'la carte-ot csinálja, attól függetlenül hogy nincs szakács végzettsége, betanították.

A Tiroli összes dolgozójáról csak pozitív véleményünk van, nagyon kedvesek és rendkívül segítőkészek! Szimonettával napi kapcsolatban voltunk a pályáztatásunk alatt és rengeteg hasznos információval látott el minket, amiért nagyon hálásak vagyunk neki! Illetve attól függetlenül, hogy már dolgozunk rendszeres kapcsolatban van velünk, és érdeklődik hogy vagyunk!

Mi egyáltalán nem bántuk meg hogy befizettük a pénzt, és mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a nagyszerű és lelkiismeretes Tiroli csapatot!

Mindenkinek sok sikert kívánunk:

Linda és Laci