Leszkó Balázs sikeresen helyezkedett el
Ausztriában!

Leszkó Balázs sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Leszkó Balázs véleménye / 2010. december 14.

Helló mindenki, aki még nem tudott dönteni!

Balázs vagyok Békéscsabáról. Pályakezdőként nehezen kaptam állást és a pénz az szükséges, ezért elkezdtem keresgélni munkák után. Először csak városi szinten keresgéltem, azután már megyei szinten, végül országosan is keresgéltem. Nem sok sikerrel.

Ekkor ráakadtam a TIROLI honlapjára és gondoltam megpróbálom a külföldi munkát, hiszen a nyelvtudásomat is jó lenne fejleszteni. Felvettem a kapcsolatot velük, elmentem egy tréningre.

Ott végső elhatározásra jutottam. MEGCSINÁLOM! Összeszedtem a pénzt - elsőre kicsit sok volt nekem, de utólag szerintem megér ennyit - és miután elindították a pályázatot gyorsult fel minden.

A pályázat kezdőnapján nagyjából 350 e-mail-t kaptam és 4-5 hívást.

Eleinte nagyon zavarban voltam a telefonnál, de azután belejöttem. Másnap és a további napokban folyamatosan kaptam az üzeneteket. 500 e-mail-nél biztos többet kaptam. Hívások száma 15-20 volt.

Sok volt elutasító, de akadt szép számmal a pozitív is. Végül annyi konkrét ajánlatot kaptam, hogy nehezen tudtam választani. Ez 24 szállodát jelent!

Miután felvettem a szállodával a kapcsolatot és elindították az engedélyeztetésemet már gyorsan ment minden. Nagyon megértőek és aranyosak a munkaadóm. Annak ellenére, hogy nem túl jó a nyelvtudásom, nagyon készségesek és megértőek voltak. December 19-én megyek a téli szezonra.

SZINTE EL SEM HISZEM!

Mindenkit csak bátorítani tudok!

A pénz, amit most ráfordítasz, az meg az első fizetésedből megtérül!

Ne félj semmitől, RAJTA - VÁGJ BELE!

Sok szerencsét mindenkinek.

Leszkó Balázs

blabla2@freemail.hu

Balázs 1982-ben született és szakács, konyhai kisegítő szeretett volna lenni.

Itt pályázz a Szezonális Programra!

További véleményeket olvasnék!