Lázár Marika sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Lázár Marika véleménye / 2010. október 19.

Kedves Zsolt!

Ne haragudj, hogy ilyen sokáig vártam a levelemmel, de úgy felgyorsultak körülöttem az események, hogy valamiért mindig elmaradt. Most bepótolom, és remélem, hogy segítségére lehetek ezzel másoknak, mert nekem csupa pozitív élmény jutott a tiroli álláskeresés során.

Szóval 2010. október 21.-én, kedden elindította a cég a pályáztatásomat, reggel 7 óra után. Este jutottam csak számítógép közelbe, olyan 20 óra magasságában. Közben hozzáteszem, hogy a délután folyamán már 2-3 telefonhívást is kaptam. Szóval este 20 órakor odaültem a számítógép elé, és nem akartam hinni a szememnek: 228 e-mail érkezett, és mire többet végigolvastam, még kb. 40-50 levél jött. Amíg csak a telefonban hallottam Tőletek, hogy volt már hasonlóra példa, addig nem akartam elhinni. Néhány levélre még aznap este válaszoltam, mert az önéletrajzomat fényképpel még a válaszlevelekben elkérték. A hotellel, ahová végül is kijöttem, e-mailt váltottunk még aznap este, és szerdán délelőtt fel is hívtak. Azt kérték, nézzem meg még egyszer pontosan, hogy hol van a hotel, meg mindent, amire szükségem lehet, és hívjam vissza Őket, ha a válaszom igen.

Megnéztem hát, és a válaszom igen volt. Következő hét hétfőn már utaztam Olaszországba, Dél-Tirolba, és kedden reggel, tehát egy héttel a pályáztatásom elindítása után már dolgoztam a hotelban, mint szobalány. Nagyon meg vannak velem elégedve, legalábbis így látszik, itt kint semmi más nem fontos, mint hogy tökéletesen elvégezd a munkádat, és megcsinálj mindent, amit kérnek. Az én főnökeim kemények, de úgy gondolom, hogy ha nekem egy ilyen hotelem lenne, én is ilyen lennék. Mindent megtesznek, hogy jól érezzem itt magam, mert azért valljuk be, lelkileg egy kicsit nehéz az elején. De hosszú távon abszolút megéri. Ennél jobb munkabeosztás, ilyen jó fizetéssel nem létezik.

Tehát összegezve nem tudok mást mondani, mint hogy nem szabad félni, hogy milyen külföldön dolgozni, mert sajnos ma Magyarországon nincsenek ilyen jó lehetőségek, ha tudsz németül, ne várj semmire, és ha kétségeid támadnak, hívj fel bátran, vagy küldj egy e-mailt, és én válaszolni fogok.

A Tiroli Álláskereső csapatának pedig ezer köszönettel tartozom, és le a kalappal, hogy ilyen gyorsan, és precízen intézték a dolgaimat. Nyugodtan feltehetitek a levelemet, a fotómat a weboldalatokra, hogy bárki tanúja lehessen annak, hogy milyen egyszerűen el lehet érni valamit, ha az ember akarja.

Még egyszer köszönöm, és üdvözletemet küldöm Schenna-ból a Hotel Tannerhof-ból.

Lázár Marika

mlazar82@gmail.com