László sikeresen helyezkedett el
mosogatóként Ausztriában!

László véleménye / 2015. június 11.Több ismerősömtől is hallottam már a Tiroli Álláskereső oldaláról, ezért fordultam hozzájuk. Korábban egyedül próbáltam külföldön munkát keresni, de az nagyon hosszadalmas volt és természetesen közel sem tudtam több száz helyre elküldeni önéletrajzot. (igaz, nem is Ausztriában és nem idénymunkát kerestem) Ezért sajnos eredménytelen volt a próbálkozásom.

Bár a pályáztatás díja meglehetősen magas, ennek ellenére mindenképp megéri az árát, hiszen korrekt és gyors szolgáltatást nyújtanak. Én összesen 378 e-mailt kaptam (május 26.-ig), 3 telefonhívásom volt, 6 helyről kértek tőlem önéletrajzot, de csak 1 helyről érkezett konkrét állásajánlat. Az viszont a 2. vagy 3. napon.

Nem vagyok válogatós, ezért lecsaptam rá, bár túl messze volt az elképzeléseimhez képest. Ez azonban több szempontból is szerencsés döntésnek bizonyult, mert egyrészt több lehetőség nem adódott volna ebben a pályáztatási körben, másrészt pedig úgy néz ki, hogy ez állandó munka lesz, nem csak idényjellegű. 

Tehát, nyugodtan merem ajánlani mindenkinek ezt az álláskereső céget, annak, aki tud és akar is dolgozni. 

László

László véleménye / 2015. június 11.