László és Renáta sikeresen helyezkedett el
takarítóként Ausztriában!

Szép napot az egész Csapatnak!

László és Renáta véleményeSajnos nem sok időnk volt eddig visszajelezni, ezért bocsánatot kérünk. Mi másodszori alkalommal fordultunk a Tiroli Álláskereső nagyszerű Csapatához azzal a céllal, hogy munkát találjunk. Mivel már túl voltunk a "beavatási" alkalmon, ezért nem kételkedtünk benne, hogy lesz munkánk, sőt, nem is izgultunk rajta. Megbeszéltek alapján indult a pályáztatásunk és rá körülbelül 10 napra már kint is voltunk és elkezdtünk dolgozni. Ezért, ha Te most gondolkodsz rajta, hogy hogyan is indulj neki az Ausztria munkának, elmesélem kicsit részletesebben a történetünket.

Elindult a pályáztatásunk és az indulástól számítva 1-2 órán belül megindultak a levelek szép számmal. Persze voltak telefonhívások is. Sok levél jön, ami nem jelent azonnal munkát, dehát a nagy számok törvénye alapján működik ez a program, tehát 100% hogy előbb utóbb összejön Neked is. Mi a mai napig kapjuk a leveleket. Igaz, hogy mostmár csekély számban, de akkor is, jelenleg 406 levelet kaptunk és 4 konkrét állásajánlatot telefonon. Azért is nagyszerű ez a program, mert Te választhatod ki magadnak, hogy hol, melyik munkáltatónál szeretnél dolgozni. Ez nálunk is így volt, az első hotel aki munkát kínált valamilyen oknál fogva, nem fogadtuk el (belső megérzés, feleségem is ezt mondta). Ezt milyen jó tettük!

Olyan helyre kerültünk, ahol nagyszerű munkatársakkal dolgozunk együtt, de ami a lényeg, hogy a főnökség is rendes és segítőkész. Igaz, kicsit más munkánk lett, mint amit eredetileg terveztünk, de ezt nem bánjuk. Most luxus apartmanokat takarítunk mindketten Kaprunban. Együtt vagyunk, együtt dolgozunk, együtt van szabadnapunk, tehát minden közösen történik.

László és Renáta véleménye

Ami a Tiroli Álláskeresőt illeti, ha még mindig kételkedsz bennük, akkor gyorsan változtasd meg a véleményed, mert az idő pénz. Bátran fordulj hozzájuk és hidd el, úgy fog történni minden, ahogy ők mondják. Remélem tudtunk  segíteni Neked abban, hogy meghozd a döntést. A párom és jómagam nevében szeretném megköszönni a Csapat segítségét, nagyon hálásak vagyunk, hisz nélkületek biztosan nem ment volna ilyen gyorsan és olcsón a munkakeresés. Tényleg, a pénzzel kapcsolatban: hidd el leendő ausztriai munkakereső, hogy egyáltalán nem sok az a pénz, amit be kell fizetni (amit egyébként 10 nap alatt simán visszakeresel). Tehát csak egy ideiglenes befektetésről van szó.

Ha pedig valamiért váltani kell munkát, akkor tudd, hogy egy évig teljesen nyugodt lehetsz, hisz biztosan lesz másik munkád, ebben is segítenek.

További szép napot és minden jót, sok sikert mindenkinek.

Üdv  
Laci és Reni