Kun Szilvia sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Kun SzilviaKedves Zsolt!

Nagyon boldog vagyok, mert szombaton 2 panzióval találkoztam a környéken, és egyik annyira megfogott olyan felszabadult volt a légkör, kedvesek voltak a családtagok, melegség volt, és gyönyörű a panziójuk és csak 8 órát kell dolgoznom és 1300 eurót kapok!

Úgy volt, hogy ma értesít a nő mailen, hogy engem választott- e! De már tegnap írt, hogy szeretettel várnak december egytől!

Folyamatosan leveleztem vagy 10 panzióval, hogy azonnal átmehetek e hozzájuk, de sajnos mindenki csak találkára hívott, és hogy december 20-tól! Aztán a leveleim közt megtaláltam ezt az 1300 eurósat, beütöttem a googleba a várost és láttam, hogy 10 km-re van tőlem. Azonnal írtam, hogy találkozzunk!

Sikerült!

Amikor kiküldtük a jelentkezésemet aznap kb. 600 levelet kaptam, olyan 100 akart találkozni, olyan 8 felhívott, sokan praktikante vízumot kértek, páran már alkalmazni is akartak. Mai napig napi 1 levél minimum érkezik!

A Tiroli Állások szezonális programmal, meg vagyok elégedve. De valóban élő osztrák emberekkel leveleztem, és telefonáltam. És minden úgy folyt le, ahogyan ők azt előre megmondták. Pontosan 2 hétre a kiküldés után utaztam ide Radstadtba! Jöhettem volna előbb is hozzáteszem, de inkább vártam a leveleket!

Nem szabad elhamarkodni!

És ha bárki így jár, hogy nem megelégedett a hellyel folytassa a levelezést, és a környékbeliekkel találkozzon is!

Üdv

Szilvi

csajsziszka16@gmail.com

Szilvia pest megyei lakos és szobalány szeretett volna lenni. 1991-ban született.