Krisztina sikeresen helyezkedett el szervíz munkatársként Ausztriában!

Krisztina sikeresen helyezkedett el szervíz munkatársként Ausztriában!

Kedves Szimonetta!

Már régóta készülök, hogy írjak neked, de a nagy fáradságok közepette csak most jutottam el idáig, ne haragudj.

Íme, az én pár soros beszámolóm:

Megszületett a fejemben a gondolat, hogy szezon munka után nézek, de tökéletes nyelvtudás és kinti ismeretség hiányában szükségem volt valakire/valakikre akik felkészítenek a kinti pályáztatásra vagy akár el is indítják helyettem. Az internetes kutatásaim során találkoztam a Tiroli Álláskeresővel. Elsőre, mint mindenki mást is, meghökkentett az összeg, és kételkedtem is a felsorolt szolgáltatások minőségében, vagy tényleges megvalósulásában a korábbi, más helyeken tapasztaltak alapján, de végül hallgattam az előzőleg elolvasott összes beszámolóra és MEGÉRTE.

Mindenben a segítségemre voltak: tanácsokat adtak interjúk során, mire érdemes figyelni, mi az, amit mindenképpen kérdezzek meg, a pályázati anyagok példaértékű összerakásában és, ami a biztonság érzetet adja mind a napig, a folyamatos érdeklődésük a hogy létem felől illetve a 24 órán belüli válaszadásuk mindig megtörtént.

Miután eleget tettem az összes pénzügyi kötelezettségnek, és kitűztük a pályáztatás napját, nálam is beindult a lavina. 3-4 nap alatt minimum 300-400 email, napi 20-25 telefonhívás várt, viszont az első pár hívás után azonnal megtaláltam a jelenlegi helyemet. A nagy számú email feldogozás miatt, az első órában még nagyon izgultam, de hamar meg lehet látni, melyik típusú email, ami tényleg nekem szól, és melyikre, hogy érdemes válaszolni, illetve egy kérdésekkel összerakott Excel is sokat segített, mind az írásos mind a telefonos kommunikációban.

December elején utaztam ki Budapestről egy kis családi hotelbe, ahol azóta is dolgozom. A helyiek melegséggel fogadtak, igaz azóta a nyelvi nehézségek okoztak némi fejfájást, de kitartó szorgalmas munkával ezek is szépen orvosolhatók, csak nem szabad hamar feladni. Az anyagomban szobalány pozíciót jelöltünk meg, de végül Service munkakörre sikerült felvetetnem magam, ami számomra változatosabb, több kommunikációt igénylő munkakör.

Utólag visszanézve is mindent ugyanígy csinálnék, csak a Tiroli Álláskereső segítségével mernék elindulni. Köszönöm a sok segítséget.

Szép napot,
Kriszti

Krisztina sikeresen helyezkedett el szervíz munkatársként Ausztriában!Krisztina sikeresen helyezkedett el szervíz munkatársként Ausztriában!