Kovács Dániel sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Kovács DánielElőször is, mint láttam mindenki elnézést kért a késői jelentkezésért, teszem én is ezt azért mert sikerült magam eltaktikázni és majdnem munka nélkül maradtam, DE, mert nem akartam messzire kerülni ehhez képest kikötöttem az Isten háta mögött :) Első szezonom lesz ezért nagyon féltem: új környezet, teljesen idegen nyelv szóval volt para :)

Söldenben: javaslom, nézzétek meg!

Szóval 2010. nov. 27.-én indult a pályáztatásom, és a mai nappal bezárólag kb.: 750 db e-mailt kaptam (persze tudjuk, hogy ebből nem mind a konkrét állásajánlat) és kb. 70 db hívást, ezért mondtam, hogy majdnem nem lett munkahelyem, mert vártam csak az ideálist és tényleg majdnem lemaradtam!

De volt egy hely ahol kitartóak voltak és többször felhívtak, nem mondom, hogy nagyon jó a nyelvtudásom DE csak tényleg az jelentkezzen, ezzel pénztárcát kímélve, aki beszél is németül, mert attól hogy egy telefonhívást le tud bonyolítani nem jelenti azt, hogy ha probléma adódik azt meg is oldja! Csak oda szabad menni dolgozni, ahol lehetőleg nincs magyar kolléga, mert így biztos hogy tanulsz! Legalábbis én így vagyok vele!

És aki kitartó az biztos, hogy fog tanulni, sajnos eléggé tájszólással beszélnek sok helyen, ezért erre figyelni kell! Én belevágtam, javaslom akik párban gondolkoznak MINDENKÉPP vágjanak bele mert együtt sok pénzt lehet keresni, és szabadidőben is együtt tudtok lenni! Hát csak ennyit szerettem volna leírni, és szeretném megköszönni Zsoltéknak a segítséget!

Üdv: Kovács Dániel

daniel1005@freemail.hu

Dániel 1983-as születésű mikófalvai lakos. Felszolgáló lett Ausztriában!